1660 Ti vs RTX 2060

1mposs1ble

Decapat
Arkadaşlar merhaba, ben RTX 2060 veya 1660 Ti arasında kaldım. Çünkü oynayacağım oyunlar PUBG, CS:GO, Apex tarzı oyunlar RTX teknolojisi gerektirmeyen oyunlar ama FPS açısından çok fark eder mi emin değilim bu yüzden danışmak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle rtx 2060 ' ı önerebilirim . Apex'ten örnek verecek olursak gtx 1660 ti ile 100 fps alıyorsan RTX 2060 ile 125-130 Fps alabilirsin. Buda azımsanmayacak bir fark . Fakat genel olarak aralarındaki performans farkı . %3-%6 arasında diyebilirim . Fiyatı uyguna getirebildiğini alabilirsin . ( Önerim RTX 2060 )
RTX teknolojisi gerektiren oyunlar oynamaya karar verdiğin zaman almadığına pişman olmaman da gerekiyor bir bakıma .

RTX 2060 i 2500 bandında bulabilirsiniz ve 1660 ti ile aralarında azımsanamıcak bi fps farkı var. 1060ti ile 2060 arasındaki fiyat farkı ise kesinlikle hak eder. RTX teknolojisi kullanacagında almıs olduguna kesinlikle memnun olursun. Kullanmıyacagında ise aradaki fps farkı bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…