1660 Ti yüksek MHz değeleri

canocan0658

Centipat
Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
64
Çözümler
1
Merhabalar. ASUS'un ROG STRIX OC versiyonu 1660 Ti modelini aldım. 1500 MHz olan frekans hiçbir O.C yapmadığım halde PUBG'de değerlere baktığım zaman 1800-1900'lere çıkıyor. O.C yapmadığım halde bu değerlere çıkmasının nedeni nedir acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kart fabrika çıkışlı O.C'li olarak geliyor. Oyun oynadığınızda ve yüke bindiğinde otomatik olarak O.C moda geçiyor. Bu sayede kartın performansı artmış oluyor. Boşta iken düşük frekanslarda çalışıyor.

Merak etmeyin, herhangi bir zararı yoktur ekran kartınıza.
 
Aynı ürünü bende kullanıyorum. İçin rahat olsun. Hiçbir problemi yok. 1500 MHZ sadece referans değerleri. 1965 lere kadar otomatik çıkarıyor değerleri oyuna göre.
 
Otomatik olarak OC ön ayarlı gelir STRİX kartları. Dolayısı ile oyun içinde en yüksek performans için uygunsa yükselir hızları gayet normal.Ben oyun içi 2100Mhz gördüm.
ASUS │ GPU Tweak II yazılımı ile istediğiniz modda daha düşük hızlarda çalıştırabilirsiniz.
 
ASUS GPU Tweak II uygulaması indirip, oradan OC mode gaming mode gibi yerler var. Normal modu ve ya gaming modu seçip deneme şansınız var mıdır?
 
Kartın kendiliğinden ihtiyaç duyduğunda oc yaptığını sizden öğreniyorum çok iyiymiş ya:)Bende oc bilgim olmadığı için oc işine girmek istemiyordum.Kendiğilinden güç aşırması hemde uğraşmadan çok iyiymiş.Nvidia serisinde oc modellerini almak daha mantıklı o halde
 
Hem AMD'de hem Nvidia'da var. O.C'yi bu firmalar yapmaz. Kartın soğutmasını yapan firma yapar. Örneğin MSI, Asus, Gigabyte, Sapphire, Zotac VS...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı