Drejerr Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 1660 Ti'da Ray Tracing ve DLSS 2.0 teknolojileri kullanılabiliyor mu? İnternette şu tarz videolar gördüm fakat gerçek mi sahte mi emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
1660 Ti'da Ray Tracing ve DLSS 2.0 teknolojileri kullanılabiliyor mu? İnternette şu tarz videolar gördüm fakat gerçek mi sahte mi emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 12 Nisan 2021 #2 Açılabiliyordur belki ama 2060'ın bile RTX performansı çok iyi değilken 1660Tİ patates gibi olur. Artı 0 Eksi
KS KS Drejerr Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 SALOOWEN dedi: Açılabiliyordur belki ama 2060'ın bile RTX performansı çok iyi değilken 1660 Ti patates gibi olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda gayet iyiydi FPS değerleri, zaten özellikle o yüzden emin olamadım. Artı 0 Eksi
SALOOWEN dedi: Açılabiliyordur belki ama 2060'ın bile RTX performansı çok iyi değilken 1660 Ti patates gibi olur. Genişletmek için tıkla... Videolarda gayet iyiydi FPS değerleri, zaten özellikle o yüzden emin olamadım.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #4 DLSS zaten sadece RTX kartlarda kullanılabiliyor ancak Ray Tracing özelliği 1080 Ti gibi kartlardada var. Artı 0 Eksi
DLSS zaten sadece RTX kartlarda kullanılabiliyor ancak Ray Tracing özelliği 1080 Ti gibi kartlardada var.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 12 Nisan 2021 #5 Ray Tracing açabilirsiniz fakat DLSS desteği yok. Artı 0 Eksi
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #6 Ben kendi kartımdan performans açısından RTX'den ümidi kestim DLSS kullanacağım sadece. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #7 Işın izleme açabilirsiniz. Fakat tavsiye etmem. Performansı düşer. Nvidia tarafından 1060 ve üstüne destek verildi. Artı 4 Eksi
Işın izleme açabilirsiniz. Fakat tavsiye etmem. Performansı düşer. Nvidia tarafından 1060 ve üstüne destek verildi.
T MAN Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #8 Lütfen cevaplayın gtx 1660 ti laptopum var.Onda açılabilir mi RTX? Artı 0 Eksi
KS KS Drejerr Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 T MAN dedi: Lütfen cevaplayın GTX 1660 Ti laptopum var. Onda açılabilir mi RTX? Genişletmek için tıkla... Evet ama FPS çok düşer. Bana göre FPS Ray Tracing'den daha önemli. Fakat bazı oyunlar RTX kartınız yoksa direk Ray Tracing açmanıza izin vermiyor. Artı 0 Eksi
T MAN dedi: Lütfen cevaplayın GTX 1660 Ti laptopum var. Onda açılabilir mi RTX? Genişletmek için tıkla... Evet ama FPS çok düşer. Bana göre FPS Ray Tracing'den daha önemli. Fakat bazı oyunlar RTX kartınız yoksa direk Ray Tracing açmanıza izin vermiyor.