1660S-3300X sistem nasıldır?

Üstelik RX 5000 serisinin en soğuk kartı? Bir de unutmadan; RX 5600 XT, arkadaşın baktığı 1660 Super'den daha ucuz?

Kardeşim sana güvenerek alacağım hadi hayırlısı. Bu arada biraz ön yargılı yaklaştığım için kusura bakma galiba Mech modeli ile karıştırdım hadi kendine iyi bak

Kardeşim sana güvenerek alacağım hadi hayırlısı. Bu arada biraz ön yargılı yaklaştığım için kusura bakma galiba Mech modeli ile karıştırdım hadi kendine iyi bak
Youtube'da 3300X'li az test var, 3600 ile performansları neredeyse aynı gibiler, bazen o geçiyor bazen diğeri. Siz yaklaşık olarak FPS farkını anlamak için şu videoları izleyin: 3600+RX 5600 XT ve 3600+1660 Super. Ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız, uzun ömürlülüğü de cabası... RTX 2060'dan hatta GTX 1660 Super'den() daha ucuza daha iyi performanslı bir kart alıyorsunuz...

Peki teşekkürler.

Gayet güzel olmuş ama PSU'yu değiştirin bence o PSU'nun akım korumaları eski diye duydum.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik depolama göremedim ben onları da yazarsanız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…