1660S ekran kartı iyi mi?

xHysion06

Centipat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar, geçen ay RX 580 almıştım lakin beğenmedim, GTX 1660S'e geçmeye düşünüyorum, AMD de olan driver hatası veya başka hatalar bu kartta da var mı? Veya herhangi bir sorun yaşar mıyım?

CPU: i5 3470.
RAM: 16 GB Kingston 1666 MHz.
PSU: MSI MAG A600dn 600W.

GTX 1660 Super gerçekten efsane bir kart bende 4 senedir kullanıyorum ve değiştirmem kolay kolay.

Sen önce işlemcini ve RAM'ini DDR 3'ten DDR4 yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneye değiştirirsin yeni GTA ile.

Bakalım belli olmaz öyle GTA falan pek oynamam daha çok Valorant Fortnite gibi.

Evet bu arada RAM ve işlemcini değişmeni öneririm.

Sen önce işlemcini ve RAM'ini DDR 3'ten DDR4 yap.

i5 10400F'e geçeceğim zaten o kesin sadece şu an ekran kartımı değiştirmek istiyorum bana 1660S hakkında bilgi ver.

Bakalım belli olmaz öyle GTA falan pek oynamam daha çok Valorant Fortnite gibi.

Evet bu arada RAM ve işlemcini değişmeni öneririm.

Değiştireceğim yakında hocam sistemi komple değiştireceğim de ekran kartından başlıyorum.

şunuda diyim nvidia geçen açıklama yaptı ve artık gtx serisi üretilmicek yani satmak istersen ekran kartını bu pazara nasıl yansır bilemem çünkü bir daha üretilmeyecek bir ekran kartını kimse almak istemeyebilir

i5 10400F'e geçeceğim zaten o kesin sadece şu an ekran kartımı değiştirmek istiyorum bana 1660S hakkında bilgi ver.

Dostum bana sorabilirsin şu an R5 5600 ile 1660 Super kullanıyorum FPS değerleri şu şekilde Fortnite en düşükte rahat 300 Valorant en düşükte 300-370 arası değişiyor BF 2042 orta ayarlar 140-150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…