Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 15 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar önceden RX5500 XT kullanıyordum. Kart arızalı olduğu için 1660S ile değişim yapıldı. Fakat şu anda bilgisayarda AMD sürücüleri falan duruyor ve ben NVIDIA kart takacağım ne yapmam gerekiyor? AMD sürücüleri nasıl bilgisayardan silebilirim?
Arkadaşlar önceden RX5500 XT kullanıyordum. Kart arızalı olduğu için 1660S ile değişim yapıldı. Fakat şu anda bilgisayarda AMD sürücüleri falan duruyor ve ben NVIDIA kart takacağım ne yapmam gerekiyor? AMD sürücüleri nasıl bilgisayardan silebilirim?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #11 Huseyinatik dedi: Yani format mi hocam? Hocam NVIDIA sürücüsünü silmek istemiyorum AMD'yi silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk güvenli moda girin DDU indirin ondan sonra silip NVIDIA sürücüsü kurun. Artı 0 Eksi
Huseyinatik dedi: Yani format mi hocam? Hocam NVIDIA sürücüsünü silmek istemiyorum AMD'yi silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... İlk güvenli moda girin DDU indirin ondan sonra silip NVIDIA sürücüsü kurun.