S sushiwastaken Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 3 19 Şubat 2022 #1 PC de FIFA oynuyorum düşük ayarlarda menüde GPU kullanımı yüzde 90 falan oluyor normal midir? 1660 Super kullanıyorum.
PC de FIFA oynuyorum düşük ayarlarda menüde GPU kullanımı yüzde 90 falan oluyor normal midir? 1660 Super kullanıyorum.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 19 Şubat 2022 #2 Zaten işlemciye fazla yük binmemesi, genel olarak GPU'ya yüklenmesi gerekli. Yani normal. Artı 0 Eksi
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #3 Farklı bi hesaptayım hocam. Yüzde 90 çok fazla değil mi ya? CillianMurphy dedi: Zaten işlemciye fazla yük binmemesi, genel olarak GPU'ya yüklenmesi gerekli. Yani normal. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Farklı bi hesaptayım hocam. Yüzde 90 çok fazla değil mi ya? CillianMurphy dedi: Zaten işlemciye fazla yük binmemesi, genel olarak GPU'ya yüklenmesi gerekli. Yani normal. Genişletmek için tıkla...
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 19 Şubat 2022 #4 Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. (V-Sync açık ise) Artı 0 Eksi
Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. (V-Sync açık ise)
ghanistaken Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 171 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #5 VGAMonitorluAdam dedi: Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde Max 50ye çıkıyor. VGAMonitorluAdam dedi: Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. (V-Sync açık ise) Genişletmek için tıkla... Yani hocam V-Sync açık mı olması daha iyi yoksa kapalı olması mı? Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde Max 50ye çıkıyor. VGAMonitorluAdam dedi: Menüde yüksek kullanıma geçebilir, bazı oyunlarda durum böyledir. Oyun içerisinde o şekilde değilse sorun yok. (V-Sync açık ise) Genişletmek için tıkla... Yani hocam V-Sync açık mı olması daha iyi yoksa kapalı olması mı?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 19 Şubat 2022 #6 ghanistaken dedi: Yani hocam V-Sync açık mı olması daha iyi yoksa kapalı olması mı? Genişletmek için tıkla... Açık olduğunda FPS drop tarzı sorunlar yaşamıyorsanız açık kalsın. Menüde yüksek GPU kullanılması sorun yaratmaz, oyun içi önemli. Artı 0 Eksi
ghanistaken dedi: Yani hocam V-Sync açık mı olması daha iyi yoksa kapalı olması mı? Genişletmek için tıkla... Açık olduğunda FPS drop tarzı sorunlar yaşamıyorsanız açık kalsın. Menüde yüksek GPU kullanılması sorun yaratmaz, oyun içi önemli.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #7 Yüksek olması normal, oyun çalıştırıyor. Artı 0 Eksi