Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Nisan 2020 #11 Arda Solmaz dedi: Peki anakarta güç çeken pinin 4 pin olması sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Arda Solmaz dedi: Peki anakarta güç çeken pinin 4 pin olması sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Nisan 2020 #12 Arda Solmaz dedi: PC'yi Full MSI olarak topluycam. Peki anakarta güç çeken pinin 4 pin olması sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kankam bi sıkıntı olmaz. Sen bu anakartı r5 1600 le kullanıcaksan ben 3600le kullanıyorum yani için rahat olsun
Arda Solmaz dedi: PC'yi Full MSI olarak topluycam. Peki anakarta güç çeken pinin 4 pin olması sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kankam bi sıkıntı olmaz. Sen bu anakartı r5 1600 le kullanıcaksan ben 3600le kullanıyorum yani için rahat olsun
Arda Solmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 134 28 Nisan 2020 #13 Metzero dedi: Kankam bir sıkıntı olmaz. Sen bu anakartı R5 1600 le kullanıcaksan ben 3600LE kullanıyorum yani için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... BIOS menüsü nasıl eski anakartlar gibi mavi mi? Resmini atabilir misin?
Metzero dedi: Kankam bir sıkıntı olmaz. Sen bu anakartı R5 1600 le kullanıcaksan ben 3600LE kullanıyorum yani için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... BIOS menüsü nasıl eski anakartlar gibi mavi mi? Resmini atabilir misin?
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Nisan 2020 #14 Arda Solmaz dedi: BIOS menüsü nasıl eski anakartlar gibi mavi mi? Resmini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mobildeyim ama youtube den technopat ın bu kartla topladığı bi sistem var bakabilirsin
Arda Solmaz dedi: BIOS menüsü nasıl eski anakartlar gibi mavi mi? Resmini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Mobildeyim ama youtube den technopat ın bu kartla topladığı bi sistem var bakabilirsin