Gamagu

Hectopat
2000₺ bütçem var. Bu fiyata hangi marka alınmalı, hangi marka alınmamalı, kaç fanlı olması gerekiyor, hangisinin soğutması daha iyi olduğunu söyler misiniz? Isınma değerlerini de belirtirseniz mükemmel olur, şimdiden teşekkürler.

En az çift fanlı ve geniş bir soğutma bloğuna sahip model alınması her zaman için daha iyidir. İleride ekstra OC yapılması durumunda daha yüksek soğutma avantajınız olur. GIGABYTE modelleri bu konuda bütçe dostu olması ve yüksek hava basıncı sağlaması sayesinde tercih edilebilir. Bütçeyi daha yukarı çekmek isterseniz MSI Gaming X ve ROG STRIX serisi, bu konuda zirvededir.

Tabii ki Gigabyte 1660 Super Gaming 4 ay kulandim geçen gün sattım gelen giden kronik sıkıntı var dedi programınızda kurdunmu krallar gibi çalışıyor.

Ben Gigabyte 1660 Super Gaming (3 fanlı model) kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. İncehesap Gaming Gecesi indirimlerin de 2 fanlı modellerden daha ucuza bulunabiliyor.

Baskı altında ve boştayken dereceler kaçı gösteriyor? Bilgilendirir misiniz.
Tabii ki Gigabyte 1660 Super Gaming 4 ay kulandim geçen gün sattım gelen giden kronik sıkıntı var dedi programınızda kurdunmu krallar gibi çalışıyor.

Ne gibi bir kronik sorun ve hiçbir problem yaşamadınız mı? Aklınızda ise dereceler hakkında bilgilendirir misiniz, baskı altında ve boşta dereceler nasıl?

Herhangi gibi bir kronik sıkın tı yoktu başta alma diyen çok oldu soğutması kötü diyen oldu ama öyle birşey yok 46 derece havada otomatikde değil ama Gigabyte programı ile fanlara ayar yaparsan hiç Bir sıkıntı yok manuel ayarlar daha iyi oluyor.

Baskı altında ve boştayken dereceler kaçı gösteriyor? Bilgilendirir misiniz?

Kasamın hava akışı kötü yaşadığım il bayağı sıcak olduğu halde GTA 5'te 70 derece civarı duruyor (oyunda bir sürü mod kurulu sıcaklığı etkileyebilir belki). Kartı hiç Boşta 40-43 derece arası geziniyor. Fan ayarlarını hiç ayarlamadım basit bir fan ayarı ile 65 dereceyi geçeceğini düşünmüyorum. Kasanızın hava akışı da iyi ise ısınma sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Bence 75 dereceye kadar ısılar normal bir değer.
Aynen öyle üşenmez isem bir gün uğraşıp yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…