Galax 1660S var elimde. Hynix RAM'li. Çoğu kişiye baktigimda 70-80W kullaniyorlar 30-33mh için. Benim şu an 31.30mh aliyorum 87W kullanım ile. Yapmam gereken bir ayar var mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Fotoğrafını paylaşıyorum.
PL'yi düşürüm Core kalabilir yine düşük MH verirse -150'ye kadar yavaş yavaş yükseltirsiniz Memory +1200'lere kadar sorunsuz çalışıyor karttan karta değişir tabii. Kolay gelsin.
PL'yi düşürüm Core kalabilir yine düşük MH verirse -150'ye kadar yavaş yavaş yükseltirsiniz Memory +1200'lere kadar sorunsuz çalışıyor karttan karta değişir tabii. Kolay gelsin.
Hynix çipe hakim olmadığınız belli. Hynix belleklerde arttırmak yerine memory clock kısarak performans artışı elde edebiliyorsunuz. Arttırmak yerine azaltmak ekstra performans sağlayacak yani anlayacağınız.
Hynix çipe hakim olmadığınız belli. Hynix belleklerde arttırmak yerine memory clock kısarak performans artışı elde edebiliyorsunuz. Arttırmak yerine azaltmak ekstra performans sağlayacak yani anlayacağınız.
Hocam konu ile alakasız ama bir şey sormak istiyorum. RTX 3060'ı anakart in uzerinemi bağladın bildiğim kadarıyla riser ile bağlayınca 3060 çalışmıyor.