Arkadaşlar, 16.12.2020 tarihinde Sinerji'den kendime şu sistemi toplamıştım ve şu an sistemi satma fikri aklıma geldi. Yazın stajımı tamamlamak üzere gemiye çıkmayı düşünüyorum ve yerine dizüstü alırsam daha iyi olacak. İlk başta neden dizüstü almadın diye soranlar olursa diye söylüyorum, bu fiyata oynamak istedigim oyunları 1080p ve yüksek ayarlarda oynatacak bir dizüstü bilgisayar alamıyordum. Bu nedenle kasa toplamayı tercih etmiştim. Şimdi ise durumlar farklı, hem ekran kartı fiyatları yüksek hem de dizüstü benim için ihtiyaç oldu. Ben kendim bir hesaplama yaptım ama yine de sizlerin de görüşlerinizi almak istedim. Bu sistemin ikinci el fiyatı nedir?
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3200C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Zotac GeForce GTX 1660 Super Twin 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 3 3100 3.9 Ghz 4 Çekirdek 18MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
LG 22" 22MK400H-B 1ms 75Hz HDMI,D-SUB FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun