1660S satılıp 1600AF işlemci yükseltilmeli mi?

Daha fazla  
Selamlar. 1660 Super ekran kartı ve 1600 AF işlemciye sahibim. Geçenlerde aklıma bir fikir geldi. Piyasa bu durumda iken ekran kartı mı ve işlemci mi satıp sistemi mi gelecekte sadece ekran kartı değişikliği yapıp kaba tabirle geri kalan parçaları ömürlük yapmak. Sizce mantıklı olur mu? Tam kapanmadan sonra yapmayı düşünüyorum. Ekran kartım en az 5000 TL eder diye düşünüyorum. Sistemim:
Ryzen 5 1600 AF (3900X veya 5800X düşünüyorum eğer ekran kartı mı satar isem)
MSI X570 GAMING Plus
8x2 GB Apacer Panther 3000MHz (RAM'i 32 GB yapacağım eğer ekran kartı mı satar isem)
SE 224XT Red işlemci soğutucu (Sıvı soğutma alacağım eğer eğer ekran kartı mı satar isem)
Palit 1660 Super O.C versiyonu (Aklımda idarelik GTX 950, 1050, RX460, RX 560 Veya sıfır RX 550 var (biraz daha güçsüz kalıyor diğerlerinin yanında ama uygun fiyatlı bulamazsam diğerlerini seçenek olarak mecburiyet sanırım.)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu aralar fazla oyun oynamıyorsan bence mantıklı. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim "mı"lar birleşik hocam gözüm kanadı :(
Heyecandan hocam kusura bakmayın bayadır yazı yazmıyorum farkındayım
Kart şu an en düşük boss bilişimde. O da boss bilişim yani hepimiz ününü biliyoruz.
Aslında mantıklı fikir ama bu krizin ne zaman biteceği belli değil. Uzun bir süre kartsız kalabilirsin.
Genelde e-spor oyunları oynuyorum performans işlemciden dolayı daha da iyi olmaz mı e-spor oyunlarında hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı