1660S satıp 6650XT almak

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sarı siteden bir ilan buldum. Yaşadığım yakın elden alama ama, yakın kendi 1660S mi satıp 6650XT alınır mı? Markası, ASUS RX 6650 XT ROG STRIX OC Edition.

Kendisinin dükkanı var. Hazır sistemlerden çıkarıp satıyor. Dediğine göre kart sıfır kutu fatura Full var. 6400'e tamam dedik. Ben de 4800 nakit var. Kendi kartımı satıp alayım mi?

Test isteyin. Testleri yapıp atsın size sonra burada konu açarsınız sonuçlar normal mi diye. O zaman alınır.

Ben dükkanlara pek güvenmiyorum elden satan şahsi kullanıcılar yok mu satan sanki daha güvenli olur.

Alınır ancak üstteki arkadaşın dediği gibi test yaptırıp çıkan sonucu buraya atın.

Tabii ki de alınır ama burada dikkat etmen gereken hususlar var. Fatura tarihine bakın yakın tarih mi. Kartı inceleyin etiketler üzerinde duruyor mu açılma falan olmuş mu. Test edin ve iyice kontrol edin. Ve hepsinden öte bu tarz dükkanlardan ürün almanın da bir riski var. Sadece en aza indirgemek için dediklerimi yapabilirsiniz.

Hocam ASUS'un ekran kartlarını bilmem fakat şu an Sapphire RX 6650 XT kullanıyorum gayet memnunum bir de arkadaşların dediği gibi test yapmadan almayın yeni sistem aldım şu an yeni PSU almakla uğraşıyorum almadan önce araştırın.

Arkadaş adam kart sıfır diyor gel beğenirsen al götür diyor ama ben gidemem o imkansız diyor ki sıfır karta yük bindiremem diyor.

Dükkanının fotoğrafları falan da atı.

Arkadaş adam kart sıfır diyor gel beğenirsen al götür diyor ama ben gidemem o imkansız diyor ki sıfır karta yük bindiremem diyor.

Dükkanının fotoğrafları falan da atı.
Dükkanın linki falan var mı baksak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…