K kuyt5252 Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 568 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 6 Nisan 2025 #21 Furkanozcnr dedi: Hocam onu alsam anakart kule tipi fana ihtiyacım olacak fazla masrafa giriyorum öyle benim bütçe kısıtlı. Bir de 2. el Param Güvende'yle satan kimse yok şehir içide urfada oturuyorum satan yok. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla beraber Ryzen 5 5600'ü stok fanla kullansan CS2 ve Valorant'ta öyle aşırı ısınacağını düşünmüyorum.
Furkanozcnr dedi: Hocam onu alsam anakart kule tipi fana ihtiyacım olacak fazla masrafa giriyorum öyle benim bütçe kısıtlı. Bir de 2. el Param Güvende'yle satan kimse yok şehir içide urfada oturuyorum satan yok. Genişletmek için tıkla... Emin olmamakla beraber Ryzen 5 5600'ü stok fanla kullansan CS2 ve Valorant'ta öyle aşırı ısınacağını düşünmüyorum.
Furkanozcnr Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #22 kuyt5252 dedi: Emin olmamakla beraber Ryzen 5 5600'ü stok fanla kullansan CS2 ve Valorant'ta öyle aşırı ısınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten FPS oyunlarında L3 önbellek önemli 3600 ile 5600 aynı şu an çok kasıyor diye sistemi değiştiriyorum yazın komple sistemi değiştireceğim.
kuyt5252 dedi: Emin olmamakla beraber Ryzen 5 5600'ü stok fanla kullansan CS2 ve Valorant'ta öyle aşırı ısınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten FPS oyunlarında L3 önbellek önemli 3600 ile 5600 aynı şu an çok kasıyor diye sistemi değiştiriyorum yazın komple sistemi değiştireceğim.