S s_tskn Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 2 15 Ağustos 2020 #1 Ben bir PC buldum İncehesap GeForce'e spor ama sistemin SSD'si kronik sorunlu ve anakartın kötü olduğu söyleniyor donanımdan fazla anlamam sistem bu. GeForce Espor PC Warrior | GTX 1660 Super 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Daha iyi önerileriniz varsa yazar mısınız bu gün alacağım. Yardımınız için teşekkürler.
Ben bir PC buldum İncehesap GeForce'e spor ama sistemin SSD'si kronik sorunlu ve anakartın kötü olduğu söyleniyor donanımdan fazla anlamam sistem bu. GeForce Espor PC Warrior | GTX 1660 Super 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Daha iyi önerileriniz varsa yazar mısınız bu gün alacağım. Yardımınız için teşekkürler.
Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #2 Anakartı yükselt. SSD değiştir. Onun dışında sistem güzel.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.360 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Ağustos 2020 #3 Kasa ve PSU'da berbat. Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Sistemde en alttaki kısımdan PSU'yu HighPower 600W yaparsanız çok iyi olur.
Kasa ve PSU'da berbat. Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Sistemde en alttaki kısımdan PSU'yu HighPower 600W yaparsanız çok iyi olur.
Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #4 Nasıl berbat olur MESH Panel var içerisinde ?
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 15 Ağustos 2020 #5 Wakuba dedi: Nasıl berbat olur MESH Panel var içerisinde ? Genişletmek için tıkla... Mesh panel olan her kasayı iyi mi zannediyorsun sen ? Malzeme kalitesi yerlerde. SSD kronik sorunlu ve anakart kötü sayılır.
Wakuba dedi: Nasıl berbat olur MESH Panel var içerisinde ? Genişletmek için tıkla... Mesh panel olan her kasayı iyi mi zannediyorsun sen ? Malzeme kalitesi yerlerde. SSD kronik sorunlu ve anakart kötü sayılır.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 15 Ağustos 2020 #6 @Wakuba kasa sadece bir etkene belirlenmez.
Wakuba Picopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 186 Yer Waku 15 Ağustos 2020 #7 Frisby Venom iyi mi peki ?
S s_tskn Femtopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 2 15 Ağustos 2020 #8 Silinen üye dedi: Kasa ve PSU'da berbat. Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Sistemde en alttaki kısımdan PSU'yu HighPower 600W yaparsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocam önerin için teşekkürler teknobiyotik okuduğum yorumlar için önyargılıydım biraz ondan bakmadım çünkü sorun oluşursa pek uğraşıcak vaktim olmuyor
Silinen üye dedi: Kasa ve PSU'da berbat. Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik Sistemde en alttaki kısımdan PSU'yu HighPower 600W yaparsanız çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocam önerin için teşekkürler teknobiyotik okuduğum yorumlar için önyargılıydım biraz ondan bakmadım çünkü sorun oluşursa pek uğraşıcak vaktim olmuyor