1660S sistem ne kadara satılır?

4300'e PSU'su kötü bir sistem görmüştüm 1660S'li. Gerçi bu sistemin de PSU'su kötüymüş.

Bence 5000-5500'ü var.

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için . Satarsam eğer altın alıp indirim denk getirince 2060 Super'li sistem dizme planım var geleceğe yönelik olacak şekilde. Tabi böylesi indirimler gelirse bir daha. Benim en büyük hatam.
Hazır sistem alıp upgrade edilemeyecek bir sistem almam olmuş. Burada 2060 Super'e yükseltecek olsam, RAM hariç sanırım her şeyi değiştirmem gerekiyor .

Bence bu piyasada en fazla 5500TL eder. Normalde 5000TL derdim ama son paragrafta yazdıklarından dolayı 5500TL diyorum.

O fiyata ben şahsen almam o ayrı konu.

PSU ve işlemci değiştirseniz yeter aslında.

Kasa kötü mü sizce? Frisby yazıyor. Bildiğim kadarıyla kalitesiz. Cooler Master olsa iyi olur muydu yoksa kasa çok fark etmez mi?

Bence bu piyasada en fazla 5500TL eder. Normalde 5000TL derdim ama son paragrafta yazdıklarından dolayı 5500TL diyorum.

O fiyata ben şahsen almam o ayrı konu.

Hocam sizce bunu satıp 5000 desek misal, 2060 Super'li sistem dizmek mantıklı mı? Yoksa 2-3BIN TL bu kadar FPS için değmez mi ve geleceğe yatırıp deyip 2060 Super'e geçmek mantıksız mı olur?

İlla 2060S istiyorsanız bence satmak mantıksız.

Kasanız mesh mi?

PSU da eğer Frisby ise onu değiştirmek şart. İşlemciyi de 3500X-3600 yapsanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…