YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #1 Durumun böyle olması oyunları kastırıyor ve takılıyor.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 23 Temmuz 2020 #2 Darboğaz var ve işlemciniz nedir?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #3 FurkanKutlu dedi: Darboğaz var ve işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3500X aslında darboğaz yapmaz. 3 ay önce aldım. Garantiye de gönderdim ama yapmamışlar. Ekran kartı kullanımının düşük olduğu yerler FPS iyi olsa da kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
FurkanKutlu dedi: Darboğaz var ve işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3500X aslında darboğaz yapmaz. 3 ay önce aldım. Garantiye de gönderdim ama yapmamışlar. Ekran kartı kullanımının düşük olduğu yerler FPS iyi olsa da kasıyor.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 23 Temmuz 2020 #4 Arkadaki indirmeyi durdurmayı deneyin çünkü oyun oynarken arkada indirme yapmak bilgisayarı yorar.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #5 FurkanKutlu dedi: Arkadaki indirmeyi durdurmayı deneyin çünkü oyun oynarken arkada indirme yapmak bilgisayarı yorar. Genişletmek için tıkla... İndirme olmasa bile aynı durum. Bir de tüm oyunlarda.
FurkanKutlu dedi: Arkadaki indirmeyi durdurmayı deneyin çünkü oyun oynarken arkada indirme yapmak bilgisayarı yorar. Genişletmek için tıkla... İndirme olmasa bile aynı durum. Bir de tüm oyunlarda.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #6 Böyle durumlarda bende de oluyor bazen, MSI Afternerburner'dan çekirdek hızlarını 40-50 mhz arrtırıyorum ve düzeliyor deneyin isterseniz.
Böyle durumlarda bende de oluyor bazen, MSI Afternerburner'dan çekirdek hızlarını 40-50 mhz arrtırıyorum ve düzeliyor deneyin isterseniz.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #7 Attacksaw dedi: Böyle durumlarda bende de oluyor bazen, MSI afternerburner'dan çekirdek hızlarını 40-50 MHz arrtırıyorum ve düzeliyor deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım?
Attacksaw dedi: Böyle durumlarda bende de oluyor bazen, MSI afternerburner'dan çekirdek hızlarını 40-50 MHz arrtırıyorum ve düzeliyor deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #8 YamukAdam dedi: Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım? Genişletmek için tıkla... İşlemci değil hocam, ekran MSI Afterburner indirin, core clock ve memory clock var 30-40 arası yükseltin sonra kaydedin oyunu açın deneyin.
YamukAdam dedi: Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım? Genişletmek için tıkla... İşlemci değil hocam, ekran MSI Afterburner indirin, core clock ve memory clock var 30-40 arası yükseltin sonra kaydedin oyunu açın deneyin.
T Timurozer Ziyaretçi 23 Temmuz 2020 #9 YamukAdam dedi: Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım? Genişletmek için tıkla... Arttırmaya çalışmayın. Yanlış bir şey yaparsanız garantisi yanar. YamukAdam dedi: Eki Görüntüle 621690 Durumun böyle olması oyunları kastırıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bize Nvidia Denetim Masası ayarlarınızı atabilir misiniz?
YamukAdam dedi: Ekran kartıyla CPU MHz mi artırayım? Genişletmek için tıkla... Arttırmaya çalışmayın. Yanlış bir şey yaparsanız garantisi yanar. YamukAdam dedi: Eki Görüntüle 621690 Durumun böyle olması oyunları kastırıyor ve takılıyor. Genişletmek için tıkla... Bize Nvidia Denetim Masası ayarlarınızı atabilir misiniz?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Temmuz 2020 #10 Silinen üye dedi: Arttırmaya çalışmayın. Yanlış bir şey yaparsanız garantisi yanar. Bize NVIDIA denetim masası ayarlarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Defult ayarlar.
Silinen üye dedi: Arttırmaya çalışmayın. Yanlış bir şey yaparsanız garantisi yanar. Bize NVIDIA denetim masası ayarlarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Defult ayarlar.