1660S sistem PUBG'de kaç FPS verir?

Fena değil ama Pubg için yetersiz. Özellikle düşük ayarlarda yük işlemciye biniyor.
Gayet yeterli, zaten 144 FPS'i böyle bir sistemle en yüksek ayarlar da alman imkansız. Ama 60 FPS altına da düşmüyor gayet akıcı oynanıyor. Dediğiniz doğru işlemci önemli ama 1600AF bu konuda güzeldir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız 144Hz alacağım.
Ar.

Arkadaşlar enz düşük ayarlarda 144 görebilir miyim onu sormuştum ama. Onu açıklarsanız sevinirim
Göreceğini düşünüyorum.

Gayet yeterli, zaten 144 FPS'i böyle bir sistemle en yüksek ayarlar da alman imkansız. Ama 60 FPS altına da düşmüyor gayet akıcı oynanıyor. Dediğiniz doğru işlemci önemli ama 1600AF bu konuda güzeldir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göreceğini düşünüyorum.

Video 6 ay önce atılmış o zamanda bu yana gelen güncellemelerde bile fps düştü bir miktar. Ayrıca adam MM de atmış fps testini 70 FPS seyrediyor ultrada. Oyunu alan arkadaş ranklı maç girse oyun çok kasar. Düşündüğünüz gibi ayarları düşürünce de FPS öyle aman aman artmaz çünkü işlemci sağlam değil. Tabi ne önerirsiniz diyeceksiniz şimdi bu fiyatlarda cidden zor bir şey önermem ama alan arkadaşta bunları bilmeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı