1660S ve XG2405 uyumu

Bilgin yoksa tam araştırmadan yorum yapma.
FreeSync destekliyor diye sadece AMD ekran kartı mı takabiliriz?
Bal gibi de takarsın, sonra G-SYNC bile açabilirsin DP kablosu ile.

Domates bey bu kadar kızmana gerek yok. Compatible ye çekerekmi açıcak?

AMD Freesync destekleyen monitörlerde Nvidia ile arkadaşın dediği gibi DP ile bağlarsan muadili olan GSYNC ayarını açabiliyorsun. Ha açmasan bile her türlü görüntü gelir.
Peki bunu nasıl anlarız? Yoksa bütün freesync ler açar mı? Yoksa belli olanlar mı?

Peki bunu nasıl anlarız? Yoksa bütün freesync ler açar mı? Yoksa belli olanlar mı?
Monitör FreeSync destekliyorsa, ekran kartın da 1000 serisi üstüyse, DP kablo bağlayarak GSYNC açabilirsin. Açman şart değil, bu sadece yırtılmaları engellemek için bir özellik. Ben şu anda FreeSync destekli monitöre HDMI ile görüntü alıyorum. Ekran kartım Nvidia. O özellik HDMI olduğu için açılmıyor ama görüntü geliyor.

@rohatbaba123 hocam bu monitörün ayağı çok uzun. Yüksek ihtimalle masama sığmayacak. Sizce ne yapmalıyım? Hangi monitörü önerirsiniz.

@rohatbaba123 hocam bu monitörün ayağı çok uzun. Yüksek ihtimalle masama sığmayacak. Sizce ne yapmalıyım? Hangi monitörü önerirsiniz.
VG249Q tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…