Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Merhabalar elimde ASUS ROG STRIX 1660 Super ve i5 10400F var. 22 Haziran'da çıkacak olan FidelityFX teknolojisini rahatça kullanabilir miyim? RTX 2060 alacaktım ancak 1660 Super aldım.
Merhabalar elimde ASUS ROG STRIX 1660 Super ve i5 10400F var. 22 Haziran'da çıkacak olan FidelityFX teknolojisini rahatça kullanabilir miyim? RTX 2060 alacaktım ancak 1660 Super aldım.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 19 Haziran 2021 #2 Önce bir çıksın oyunlara gelsin. Ondan sonra bakarız. Artı 0 Eksi
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 O ekran kartıyla ihtiyacınız olmaz ama neden DLSS'i kullanabilirmiyi mi sormak yerine FidelityFX'i sordunuz? AMD'nin izin vereceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
O ekran kartıyla ihtiyacınız olmaz ama neden DLSS'i kullanabilirmiyi mi sormak yerine FidelityFX'i sordunuz? AMD'nin izin vereceğini sanmıyorum.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #4 Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. aLyX3N dedi: O ekran kartıyla ihtiyacınız olmaz ama neden DLSS'i kullanabilirmiyi mi sormak yerine FidelityFX'i sordunuz? AMD'nin izin vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 1660S DLSS desteği bulundurmuyor. Sadece RTX kartlarda var. Artı 0 Eksi
Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. aLyX3N dedi: O ekran kartıyla ihtiyacınız olmaz ama neden DLSS'i kullanabilirmiyi mi sormak yerine FidelityFX'i sordunuz? AMD'nin izin vereceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 1660S DLSS desteği bulundurmuyor. Sadece RTX kartlarda var.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 Vardem dedi: Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. Genişletmek için tıkla... AMD cidden NVIDIA'a kartlarına destek mi veriyor? Artı 0 Eksi
Vardem dedi: Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. Genişletmek için tıkla... AMD cidden NVIDIA'a kartlarına destek mi veriyor?
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #6 aLyX3N dedi: AMD cidden NVIDIA'a kartlarına destek mi veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ciddi ciddi veriyor. Artı 0 Eksi
aLyX3N dedi: AMD cidden NVIDIA'a kartlarına destek mi veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Ciddi ciddi veriyor.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #7 Vardem dedi: Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. 1660S DLSS desteği bulundurmuyor. Sadece RTX kartlarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu cidden bilmediğimi mi sandınız. Artı 0 Eksi
Vardem dedi: Kullanırsın büyük ihtimalle. Destek listesi verildi mi tam bilmiyorum ama 1060'a bile geldiyse o karta hayli hayli gelir. 1660S DLSS desteği bulundurmuyor. Sadece RTX kartlarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu cidden bilmediğimi mi sandınız.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #8 aLyX3N dedi: Hocam bunu cidden bilmediğimi mi sandınız. Genişletmek için tıkla... Hayır sanmadim. DLSS'nin sadece RTX kartlarda olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece ilk gönderinde neden öyle bir ifade geçti anlamadım Artı 0 Eksi
aLyX3N dedi: Hocam bunu cidden bilmediğimi mi sandınız. Genişletmek için tıkla... Hayır sanmadim. DLSS'nin sadece RTX kartlarda olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece ilk gönderinde neden öyle bir ifade geçti anlamadım
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #9 Vardem dedi: Hayır sanmadim. DLSS'nin sadece RTX kartlarda olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece ilk gönderinde neden öyle bir ifade geçti anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA kartla AMD'nin teknolojisini sormasına şaşırdım o yüzden dedimki neden NVIDIA'nın teknolojisi varken AMD'yi soruyorsun. Artı 0 Eksi
Vardem dedi: Hayır sanmadim. DLSS'nin sadece RTX kartlarda olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece ilk gönderinde neden öyle bir ifade geçti anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA kartla AMD'nin teknolojisini sormasına şaşırdım o yüzden dedimki neden NVIDIA'nın teknolojisi varken AMD'yi soruyorsun.
EmirhanYaman Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #10 1000 serisi kartlarda olacak diye okumuştum olmama ihtimali var ama tabii olabilir net açıklama yapılır. Artı 0 Eksi
1000 serisi kartlarda olacak diye okumuştum olmama ihtimali var ama tabii olabilir net açıklama yapılır.