1660S'den 3060 Ti geçilir mi?

Önceki araştırmalarımda yazılım ve driver problemleri olduğu söylenmişti. Nvidia refleks ve dlss gibi özelliklerden mahrum fsr performansı o kadar iyi değil diye biliyorum incelemelerden bilemedim .

3060 Ti gereksiz pahalı geliyor bana. RX serisinden ucuza bulabilirsiniz sanırım. İlla 3060 Ti olacaksa orasını bilemem.
Evet , fazla pahalı 3060ti çok da yeni bir kart sayılmaz. Ama AMD yazılım konusunda güven vermiyor wattman hataları insanları çok uğraştırmış bu sadece bilinen.

Önceki araştırmalarımda yazılım ve driver problemleri olduğu söylenmişti. Nvidia refleks ve dlss gibi özelliklerden mahrum fsr performansı o kadar iyi değil diye biliyorum incelemelerden bilemedim .
Yazılım ve driver problemi şuan da yok. Hatta Nvidia şuan da daha kötü. Bazı oyunlarda Nvidia ekran kartları bozuluyor. FSR çok iyi. 30-40FPS alacağım oyunu 65-70FPS'de oynuyorum. (RDR2)

AMD tercih etmeyen birisi için şu an en mantıklısı 4000 serisini beklemek. Ben de 3070 Ti alıp geçecektim ama benzer fiyatlara 4070 alma şansım olduğu için almadım.

Yazılım ve driver problemi şuan da yok. Hatta Nvidia şuan da daha kötü. Bazı oyunlarda Nvidia ekran kartları bozuluyor. FSR çok iyi. 30-40FPS alacağım oyunu 65-70FPS'de oynuyorum. (RDR2)
Biz burda tartışırken 300-400 TL civarında zam yedi bile 6700xt . Bu ayın sonunda borcunu kapattığımda donanımların tekrar bakıp alacağım. Halı hazırda kartımın alıcısı var 2500 e üstünede ben ekler 6700 XT kumarına girerim gibi duruyor .

Bunun için bulunca almak gerekiyor cidden... Geçen gün de bir nemlendirici alacaktım. 2 tanesi 89TL'di sipariş verdim. Ucuz diye 1 tane daha vereyim dedim. 1 saat sonra fiyatı 129TL oldu. Şuan ise 144TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…