1660S'li sistem Rust oynatır mı?

tidalconch

Hectopat
Daha fazla  
R5 2600X.
1660 Super 6 GB.
8 GB RAM.
Sadece hard disk var. Rust'ı kaldırır mı diye soracaktım. Rust'ın sistem gereksinimlerine baktım. İşlemcim ve ekran kartım oradakinden kat kat daha iyi ama RAM 8 GB olduğu icin bir tereddüte düştüm ve buraya konu acmaya geldim. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Arkadaşların bahsettiği gibi drop yememek için 8 RAM takviyesi(oyun ortalama 12falan kullanıyor) ve serverlara hızlı girebilmek içinde SSD alman(normalde 10dk sürecekse 2dakikaya kadar indiriyor) iyi olur.

RAM Konusunda sıkıntı yaşarsınız hocam. Onun dışında gayet oynatır. 1050 ile oynayan arkadaşım var. (Hard disk önermiyoruz çünkü bayağı bir uzuyor giriş süresi mümkünse ssd alıp oynayın.)

Oynarsın ama drop yeme ihtimalin var 8 GB RAM'le.
cok mu drop yerim yani az yersem oynicam öbür türlü siliyim direk

elime para gecerse düşünüyorum

Cok mu drop yerim yani az yersem oynayacagım öbür türlü Şile'yim direk.

Direkt sil, 8 GB RAM yetersiz ve SSD gibi hızlı bir ortadamda pagefile dosyanız olmadığı için aşırı derecede kasar.

Aşırı fazla drop yemezsiniz. Fakat oyunun sinir bozucu hata kodları ekranınıza bir anda çıkıp oyun zevkinizi mahvedebilir.

Bilgisayarda SSD takılıysa az kasıyor, SSD yokken çok kasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…