1660Ti BF 5 Düşük FPS

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İnno3D 1660 Ti donanım arşivi videosuna bakarak ikna olmuş ve almıştım. Battlefield V kızaklı bölümde en fazla 55 FPS, halbuki videosunda 95 FPS alıyor. Bütün ayarlar Ultra ve 1080P de oynuyorum. Aynı video daki gibi ama 40 FPS düşük alıyorum. Bunun nedeni nedir? Overclock ile mi alıyordu 95 FPS'yi? Yoksa bana gelen güncellemelerden mi kaynaklanıyor. Son güncellemeyi yüklemedim sıkıntılı diyorlardı.
08:55 saniye de

Videoda farklı bir işlemci kullanılmış. Büyük ihtimalle işlemcinizden kaynaklı o FPS değerlerini alıyorsunuz.

MSI Afterburner'dan değerleri at.
Eve geçince atayım.
Ekran kartı ve işlemci kullanımlarında durum nedir ?
GPU yüzde yüz. İşlemciye bakmadım akşam foto atarım.
2ay Inno3D 1660ti kullandım, "0" sorun yaşadım, büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Sync vs. açık değil di mi? Afterburner ile Cpu-Gpu kullanımına baktınız mı? ve sisteminiz nedir?
SYNC açık. GPU %99, CPU genelde %60 falan ama emin değilim. İmzam da sistemim yazıyor.
MSI Afterburner'dan değerleri at.

Değerleri attım ne diyorsunuz? İşlemcinin %65'ini kullanıyor.
Videoda i9 9900k kullanılmış. Aradaki FPS farkı normal.
Nasıl normal ben anlamıyorum. İşlemcinin tamamını kullanmıyor bende. 40 FPS nasıl fark yapar. Oyun orijinal.
Arkadaşlar sıkıntı işlemci yetersizliği evet haklısınız. D3D11 ile D3D12 araında geçiş yapınca MSI kullanım değerleri kendini belli etti.

Online oyuna ultra da girmiştim bağlantı zaman aşımından oyundan attı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…