Merhaba arkadaşlar, İnno3D 1660 Ti donanım arşivi videosuna bakarak ikna olmuş ve almıştım. Battlefield V kızaklı bölümde en fazla 55 FPS, halbuki videosunda 95 FPS alıyor. Bütün ayarlar Ultra ve 1080P de oynuyorum. Aynı video daki gibi ama 40 FPS düşük alıyorum. Bunun nedeni nedir? Overclock ile mi alıyordu 95 FPS'yi? Yoksa bana gelen güncellemelerden mi kaynaklanıyor. Son güncellemeyi yüklemedim sıkıntılı diyorlardı. 08:55 saniye de
2ay Inno3D 1660ti kullandım, "0" sorun yaşadım, büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Sync vs. açık değil di mi? Afterburner ile Cpu-Gpu kullanımına baktınız mı? ve sisteminiz nedir?
2ay Inno3D 1660ti kullandım, "0" sorun yaşadım, büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Sync vs. açık değil di mi? Afterburner ile Cpu-Gpu kullanımına baktınız mı? ve sisteminiz nedir?
Nasıl normal ben anlamıyorum. İşlemcinin tamamını kullanmıyor bende. 40 FPS nasıl fark yapar. Oyun orijinal.
Arkadaşlar sıkıntı işlemci yetersizliği evet haklısınız. D3D11 ile D3D12 araında geçiş yapınca MSI kullanım değerleri kendini belli etti.
Online oyuna ultra da girmiştim bağlantı zaman aşımından oyundan attı.