RileyT Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Sistem 1660 Ti takınca ekran gelmiyor, her şey çalışıyor ve ışıkları yaniyor fakat 3060 Ti takınca görüntü vs. her şey geliyor. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2025
Sistem 1660 Ti takınca ekran gelmiyor, her şey çalışıyor ve ışıkları yaniyor fakat 3060 Ti takınca görüntü vs. her şey geliyor. Nedeni nedir?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 20 Nisan 2025 #2 RileyT dedi: Sistem 1660 Ti takınca ekran gelmiyor, her şey çalışıyor ve ışıkları yaniyor fakat 3060 Ti takınca görüntü vs. her şey geliyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer iki kartıda aynı şekilde takıyorsan ilk kartta arıza olabilir. Artı 0 Eksi
RileyT dedi: Sistem 1660 Ti takınca ekran gelmiyor, her şey çalışıyor ve ışıkları yaniyor fakat 3060 Ti takınca görüntü vs. her şey geliyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer iki kartıda aynı şekilde takıyorsan ilk kartta arıza olabilir.
KS KS RileyT Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #3 Kuzgun_81 dedi: Eğer iki kartıda aynı şekilde takıyorsan ilk kartta arıza olabilir. Genişletmek için tıkla... Denendi sağlam. Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Eğer iki kartıda aynı şekilde takıyorsan ilk kartta arıza olabilir. Genişletmek için tıkla... Denendi sağlam.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 20 Nisan 2025 #4 RileyT dedi: Denendi sağlam. Genişletmek için tıkla... İlk kart sağlam ise bağlantıda bir hata yapıyor olabilirsiniz. Onun dışında pek bir alternatif sorun yok gibi. Artı 0 Eksi
RileyT dedi: Denendi sağlam. Genişletmek için tıkla... İlk kart sağlam ise bağlantıda bir hata yapıyor olabilirsiniz. Onun dışında pek bir alternatif sorun yok gibi.
KS KS RileyT Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #5 Kuzgun_81 dedi: İlk kart sağlam ise bağlantıda bir hata yapıyor olabilirsiniz. Onun dışında pek bir alternatif sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... Çok denedik ama olmadı. Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: İlk kart sağlam ise bağlantıda bir hata yapıyor olabilirsiniz. Onun dışında pek bir alternatif sorun yok gibi. Genişletmek için tıkla... Çok denedik ama olmadı.
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 20 Nisan 2025 #6 RileyT dedi: Çok denedik ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Pekala ekran kartı soketlerinde bir sıkıntı olabilir. Onun dışında ihtimal açıkçası aklımda kalmadı. Garantisi var mı? Artı 0 Eksi
RileyT dedi: Çok denedik ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Pekala ekran kartı soketlerinde bir sıkıntı olabilir. Onun dışında ihtimal açıkçası aklımda kalmadı. Garantisi var mı?
KS KS RileyT Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 Kuzgun_81 dedi: Pekala ekran kartı soketlerinde bir sıkıntı olabilir. Onun dışında ihtimal açıkçası aklımda kalmadı. Garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Benim açmayan GPU başka PC de oyun oynatıyor. Anlam veremedim bütün girişleri denedim sağlam. Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Pekala ekran kartı soketlerinde bir sıkıntı olabilir. Onun dışında ihtimal açıkçası aklımda kalmadı. Garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Benim açmayan GPU başka PC de oyun oynatıyor. Anlam veremedim bütün girişleri denedim sağlam.