K Kraex Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar bu sistemde yaptığım yanlışları söyler misiniz? (Eğer varsa) Ya da daha uyguna gelebilir mi ? Şu şekilde başka bir alternatif buldum. Fiyat 24 TL civarı düştü. Son düzenleme: 6 Eylül 2015
Arkadaşlar bu sistemde yaptığım yanlışları söyler misiniz? (Eğer varsa) Ya da daha uyguna gelebilir mi ? Şu şekilde başka bir alternatif buldum. Fiyat 24 TL civarı düştü.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Eylül 2015 #2 1. sistem daha iyi. Ama Kingston, Corsair gibi marka RAM almanı öneririm. Ayrıca 750 Ti'nin Strix modelini alırsan daha iyi olur.
1. sistem daha iyi. Ama Kingston, Corsair gibi marka RAM almanı öneririm. Ayrıca 750 Ti'nin Strix modelini alırsan daha iyi olur.
advanteirou Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #3 750 ti'nin strix modeli sinerji de bulunmuyor ayrıca monitör ü vga destekli ise strix uyumsuz olacaktır. Ramlar 1600 mhz yaparsan daha iyi arada fiyat farkı da yok.
750 ti'nin strix modeli sinerji de bulunmuyor ayrıca monitör ü vga destekli ise strix uyumsuz olacaktır. Ramlar 1600 mhz yaparsan daha iyi arada fiyat farkı da yok.
K Kraex Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #4 Sinerji'de CL6 CL9 gibi özellikler belirtilmemiş RAM için CL önemli midir?
Ömer Dursunlar Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #5 Aynı marka Ram'in 1600 MHZ olanını al aynı fiyattalar. Eğer bütçen buysa gayet güzelde toplamışsın.
advanteirou Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #6 Senin aldığın ram CL9.
K Kraex Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #7 Ömer Dursunlar dedi: Aynı marka Ram'in 1600 MHZ olanını al aynı fiyattalar. Eğer bütçen buysa gayet güzelde toplamışsın. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
Ömer Dursunlar dedi: Aynı marka Ram'in 1600 MHZ olanını al aynı fiyattalar. Eğer bütçen buysa gayet güzelde toplamışsın. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
Ömer Dursunlar Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #8 Kraex dedi: Eki Görüntüle 102449 Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz bu ise alın bir sıkıntı çıkarmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
Kraex dedi: Eki Görüntüle 102449 Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz bu ise alın bir sıkıntı çıkarmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
K Kraex Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #9 advanteirou dedi: Senin aldığın ram CL9. Genişletmek için tıkla... CL9 olduğunu nereden anlıyorsunuz? Ömer Dursunlar dedi: Bütçeniz bu ise alın bir sıkıntı çıkarmaz. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... GTA 5 gibi sağlam sistem isteyen oyunlarda kasma yaşar mıyım ?
advanteirou dedi: Senin aldığın ram CL9. Genişletmek için tıkla... CL9 olduğunu nereden anlıyorsunuz? Ömer Dursunlar dedi: Bütçeniz bu ise alın bir sıkıntı çıkarmaz. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... GTA 5 gibi sağlam sistem isteyen oyunlarda kasma yaşar mıyım ?
Ömer Dursunlar Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #10 Kraex dedi: GTA 5 gibi sağlam sistem isteyen oyunlarda kasma yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Bu videoda arkadaş 4160 ve 750 ti ikilisini kullanmı güzelde bir performans almış. Tabi sen bu arkadaş gibi herşeyi Ultra'ya almazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kraex dedi: GTA 5 gibi sağlam sistem isteyen oyunlarda kasma yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Bu videoda arkadaş 4160 ve 750 ti ikilisini kullanmı güzelde bir performans almış. Tabi sen bu arkadaş gibi herşeyi Ultra'ya almazsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et