167 boy 63 kilo fazla mıdır?

her gün koşun

Her gün koşun ve yemenize dikkat edin eğer aldığınız kalori verdiğinizi geçerse hiç bir anlam ifade etmez
Kalori hesabını yapmayı bilmiyorum. Evde ise önüme ne konursa yiyorum. Sofraya oturduğum zaman en az 2 tabak yiyorum. Genelde ailem pilav üstü kuru fasulye ile mercimek çorbası yapıyor evde. 2,3 günde bir cips ve abur cubur atıştırıyorum. Okul günleri ise köfte ekmek yiyorum. Genel anlamda yemek düzenim bu. Bence gayet normal bir yemek düzenim var. Abur cuburlar hariç.

Okul da yemek yemeyin cips gibi yağ dolu sağlıksız kalori bombası hazır gıdaları unutun kola gibi içecekler de buna dahil kuru fasulye pilav 1 tabağa düşür

en az 2 tabak kuru fasülye pilav normal yemek düzeni değil zaten ve normal olsaydı bile şuan kilo vermek istediğin için sana normal yemek düzeninden daha azına ihtiyacın var

Benim kilom fazla mı? Aslında 55 kilo olmak istiyorum ama normal olduğumu söyleyenler var. Bir de okul da yemek yemeyin demişsiniz. Okulda aç mı kalalım?

Benim kilom fazla mı? Aslında 55 kilo olmak istiyorum ama normal olduğumu söyleyenler var. Bir de okul da yemek yemeyin demişsiniz. Okulda aç mı kalalım?
günde en az 2 tabak kuru fasulye ve mercimek çorbası içip cips yiyorsanız okulda aç kalabilirsiniz ( ki teknik olarak aç kalmazsınız 2 tabak kuru fasulye yiyorsanız gün içinde başka bir şey yemenize gerek yok ) kilonuz fazla mı bilmiyorum vücudunuzdan rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz göğüs ve bacaklarınız dan mesela vermek istiyorsanız diyetinize dikkat edip egzersiz yapmanız lazım

(koşu da oldukça işe yarar elbet ancak ben motivasyon açısından daha yüksek ve vücudunuzu daha estetik gözüktüreceğinzden imkan varsa spor salonuna kaydolmanızı ve haftanın 3 günü gitmenizi tavsiye ederim)

Çok kirli besleniyorsun. Bence günlük normal şekilde çok abartmadan beslen, abur cubur ve şekerli yiyecek, içeceklerden kaçın. Yani kola içeceksen şekersiz iç, normal kola çok zorunda olmadıktan sonra içme. 170 80 kilo olup yapılı gözükende gördüm bunun sebepi vücut yağ oranlarının fazla olmaması, sizin vücudunuzun yağ oranı fazlaysa (fazla kirli besleniyorsanız mesela, kirden kastım şeker, cips gibi aşırı sağlıksız yiyecekler) vücudunuz yağlanır siz az yemek yeseniz bile kirli beslendiğiniz sürece yağlanır ve 60 kilo olmanıza rağmen yüzünüz şişman ve yağlı gözükür, aynı şekilde bacak ve göğüslerinizde yağ özellikle fazlaca birikir.

Bu arada 2 tabak en az. Ergenlikten olsa gerek okullar açıldığından bu yana doymuyorum. Okulda sadece köfte ekmek yemiyorum. Yanına çikolata ve bisküvi alıyorum. Bu açlığım gitmiyor. Şu an bile açım. Kendimi sınırlıyorum.

başka cevap yazmayacağım vücudunuz istiyor olabilir ancak kilo vermek istiyorsanız ve irade sahibiyseniz dediklerinizin hiç birini yapmamanız ve egzersiz yapmanız lazım "iki tabak en az" diye övünmemelisiniz.

İyi geceler.

İhtiyacın olan kaloriyi hesapla bul, siteler var bunun için ve bu kalorinin üstüne çıkma yani 175 65-70 kilo olsan veya 180 75 kilo olsan bu iştahı anlarım gene anormal fakat kabul edilebilir fakat bu boy ve bu kiloda bu kadar iştah bana biraz alışkanlıktan kaynaklı geldi yani siz devamlı fazla yemek yediğiniz için mideniz büyüyor ve açlığınız durmuyor, mideniz tamamen doymuyor hiç bir zaman.

Yüzüm zayıf ama göğüslerim ile bacaklarım çok yağlı. Göbeğim de azıcık var. Genelde içime çekiyorum. Kıyafetli iken göğüs yağlarım sorun olmuyor çünkü bol giyiniyorum fakat pantolon baldırlarımdan geçmediği oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…