1688.com nasıl şikayet edilebilir?

HDMI Kablosu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8
RTX3050 Mobile
Meslek
insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D
Merhaba ablamın Akbank Axess kartı var ve bana ve kendine Steam, YouTube Music, Spotify gibi yerlere harcama yapmasına rağmen 1688.com adlı siteden 300-400 TL ye yakın harcama yapılmış, gittim siteye baktım. Çakma bir Alibaba sitesine benziyor, nasıl şikayet ederim ne yapabilirim?

NOT:Ablamın MasterCard kartı Steamde ekli acaba ordan olmuş olabilirmi (2 Yönlü doğrulama açık)

Olayı söylememişsiniz ki.

Site, Alibaba'ya aitmiş ve yurt dışına satış yokmuş bu arada.
şimdi düzenledim moderatörler biraz değiştirmiş mesajı.

Hocam siteyi nasıl şikayet etmeyi bekliyorsunuz ki hiçbir şey olmaz ayrıca sitenin sorunu demek yanlış olur kart çalınmış olabilir. Steam hesabı da çalınmış olabilir.
Steam girişlerine bakacağım şimdi.

Hocam siteyi nasıl şikayet etmeyi bekliyorsunuz ki hiçbir şey olmaz ayrıca sitenin sorunu demek yanlış olur kart çalınmış olabilir. Steam hesabı da çalınmış olabilir.
Bir sorun yok gibi girişlerin hepsi İstanbul ve Ankara dan.

100.000 TL’ye kadar harcama yapılmış olsa bile, bu tutarın tamamını kuruşu kuruşuna geri alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, bankanızı arayıp son yapılan harcamanın size ait olmadığını belirtmek ve kartınızın kapatılmasını istemektir. Banka bu konuda size yardımcı olacaktır. 3D Secure onayı olmadan yapılan tüm işlemler, herhangi bir şart aranmaksızın iade edilir. Ancak, alışveriş sırasında size ait 3D Secure kodu bir şekilde ele geçirilip onay verilmişse, ne yazık ki bu durumda iade alma şansınız yoktur.

100.000 TL'ye kadar harcama yapılmış olsa bile, bu tutarın tamamını kuruşu kuruşuna geri alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, bankanızı arayıp son yapılan harcamanın size ait olmadığını belirtmek ve kartınızın kapatılmasını istemektir. Banka bu konuda size yardımcı olacaktır. 3D Secure onayı olmadan yapılan tüm işlemler, herhangi bir şart aranmaksızın iade edilir. Ancak, alışveriş sırasında size ait 3D Secure kodu bir şekilde ele geçirilip onay verilmişse, ne yazık ki bu durumda iade alma şansınız yoktur.

Hocam kartı kapatmak istemeyiz ve artık yurt dışı harcamaya kapattık konu kapatılabilir moderatör abiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı