16e alınır mı?

Bütçe
30000-40000

ÜmitUsta2Kuru

Picopat
Daha fazla  
Yazın çalışıp fiyatı artmazsa 16e almayı düşünüyorum. Şu anki telefonumu da (S24FE) eğer alırsam anneme vereceğim. Sizce yaza kadar fiyatı daha da düşer mi ve mantıklı mı?

(Sadece Clash Royale oynuyorum, daha çok sosyal medya ve kamera)

Yazın çalışıp fiyatı artmazsa 16e almayı düşünüyorum. Şu anki telefonumu da (S24FE) eğer alırsam anneme vereceğim. Sizce yaza kadar fiyatı daha da düşer mi ve mantıklı mı?

Bence S24'den 16e'ye geçmeye değmez, Iphone'ye geçmek istiyorsanız ikinci el 15 daha mantıklı.

Oyun oynamıyorum, dizi film çok izlemiyorum izlesemde çözünürlük, küçük ekran vs sorun olmaz diyorsan, Telefonda çok vakit geçirmiyorum, sadece sosyal medayada takılıp, alo deyip mesaj atıp, fotoğraf çekiyorum, Uzun ömürlü olsun diyorsan alınır. Ha eğer bir de iOS dışında telefon kullanamıyorsan alınır. Yoksa bu fiyata daha iyi Android'ler var. İP11 kullanıcısıyım iOS dışı kullanamıyorum ilk telefonumda IP5'di. Önceliklerimi aldıktan sonra 16e alacağım bende. Uzun ömür bakımından mantıklı. En son çıkan en ucuz sürüm bu çünkü. Mantıksız değil sadece herkese hitap etmeyen bir telefon.

16enin işlemcisi iPhone 15'ten güclü oyun sosyal medya kullanacaksan fiyat performans denir bence gayet iyi telefon ama zamlarla birlikte yüksek fiyatlara cıkarsa alınmaz sadece işlemcisi güclü diye öneriyorum iPhone 15 dinamik ada ve daha büyük olması gibi şeylerle daha iyi + kamera olarak ama zaten S24FE kullanıyorsun bence 16e geçmek cok büyük bir gereksizlik olur.

Telefonunuz o kadar da kötü değil, farkı görmek için en az 14 Pro Max geçmeniz falan lazım. Oda en az yani. Aylarca omun için çalışmanız gereksiz. Elinizdekide çok kötü değilken hele hele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı