ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #11 Ping bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor. Aslında o kadar büyütülecek bir yanı yok ping olayının. Ben 3g Türkcell Wın ile de aşağı yukarı aynı pingi alıyordum. Denedim hatta 100 kbps ile de denedim BF3'ü sorunsuz oynamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2016
Ping bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor. Aslında o kadar büyütülecek bir yanı yok ping olayının. Ben 3g Türkcell Wın ile de aşağı yukarı aynı pingi alıyordum. Denedim hatta 100 kbps ile de denedim BF3'ü sorunsuz oynamıştım.
iceflame7 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #12 ProfTech dedi: O ADSL değil. Eğer apartmanda uydunet kutusu var ise açtırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uydunet kutusu var. Fakat fiber altyapısı yok. VDSL altyapısı da yok. ADSL2+ altyapısı var sadece. Öneri paket yapar mısın bu doğrultuda?
ProfTech dedi: O ADSL değil. Eğer apartmanda uydunet kutusu var ise açtırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Uydunet kutusu var. Fakat fiber altyapısı yok. VDSL altyapısı da yok. ADSL2+ altyapısı var sadece. Öneri paket yapar mısın bu doğrultuda?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #13 iceflame7 dedi: Uydunet kutusu var. Fakat fiber altyapısı yok. VDSL altyapısı da yok. ADSL2+ altyapısı var sadece. Öneri paket yapar mısın bu doğrultuda? Genişletmek için tıkla... Buradan bütçene uygun olanı seçebilirsin. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon
iceflame7 dedi: Uydunet kutusu var. Fakat fiber altyapısı yok. VDSL altyapısı da yok. ADSL2+ altyapısı var sadece. Öneri paket yapar mısın bu doğrultuda? Genişletmek için tıkla... Buradan bütçene uygun olanı seçebilirsin. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. | TV, İnternet, Telefon