İnternet hızın çok alt limite yakın. oynasan bile pikselleşme olur.Merhaba depolama alanım olmadığı ve düşük sisteme sahip olduğum için almayı düşünüyorum fakat internet hızım yetip yetmeyeceğini bilmiyorum.
İnternet hızın çok alt limite yakın. Oynasan bile pikselleşme olur.
Çözünürlük ayarlarını düşürürsen bir problem olmaz yaklaşık 1 yıldır 13 Mbps internetle 720p 30FPS'de bir problem olmadan oynuyorum tek sıkıntı çözünürlüğün düşük olması.
4090 sistemli 480 lira onu almayi düşünüyordum 16bmps ile yetmezse almayacağım değmez bence.
Hocam eğer 16Mbps ile oynamayı düşünüyorsanız Ultimate almanızın mantığı yok normal priority üyelik yetecektir çünkü internetiniz 4K 120FPS oynatacak kadar iyi değil 4080'inde çok bir artısı yok yüksek çözünürlükte oynayamayınca.
Peki size hangi ekran kartı geliyordu 1060 var diyorlar onda ondan almayı düşünmüyorum.
Eğer priority tieri kullanıyorsanız garanti 2080 veriyor o 1060 muhabbeti sunucu yoğunken ücretsiz üyeliklerde oluyor.
2080 ile coop bir oyunu pingsiz 720 60FPS oynayabilir miyim mesela Ark?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.