aris_pp Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #11 rexty dedi: Ark'ta denemedim hiç ama sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an oynuyorum 1080 de pikselleşiyor 720'ye mi cekiyim.
rexty dedi: Ark'ta denemedim hiç ama sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an oynuyorum 1080 de pikselleşiyor 720'ye mi cekiyim.
rexty Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #12 aris_pp dedi: Şu an oynuyorum 1080 de pikselleşiyor 720'ye mi cekiyim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ya da FPS kısmadığınız sürece pikselleşme devam eder. Eğer sizi rahatsız etmezse 30FPS'e çekin çünkü 720p bir süre sonra gözü çok yoruyor.
aris_pp dedi: Şu an oynuyorum 1080 de pikselleşiyor 720'ye mi cekiyim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ya da FPS kısmadığınız sürece pikselleşme devam eder. Eğer sizi rahatsız etmezse 30FPS'e çekin çünkü 720p bir süre sonra gözü çok yoruyor.
aris_pp Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #13 rexty dedi: Çözünürlük ya da FPS kısmadığınız sürece pikselleşme devam eder. Eğer sizi rahatsız etmezse 30FPS'e çekin çünkü 720p bir süre sonra gözü çok yoruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi.
rexty dedi: Çözünürlük ya da FPS kısmadığınız sürece pikselleşme devam eder. Eğer sizi rahatsız etmezse 30FPS'e çekin çünkü 720p bir süre sonra gözü çok yoruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Kuveyt 9 Şubat 2025 #14 aris_pp dedi: Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi. Genişletmek için tıkla... İnternet altyapınızı sorgulattınız mı hocam belki de yüksek hız alabilirsiniz.
aris_pp dedi: Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi. Genişletmek için tıkla... İnternet altyapınızı sorgulattınız mı hocam belki de yüksek hız alabilirsiniz.
rexty Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #15 aris_pp dedi: Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer alt yapınız uygunsa farklı bir tarifeye geçmeniz en mantıklı seçenek 16Mbps internetle ömür geçmez.
aris_pp dedi: Hocam 16Mbps internete 450 veriyorum ve baktım ki 34Mbps civarı bir internet tarifesiyle aynı fiyat bu işte bir terslik var gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer alt yapınız uygunsa farklı bir tarifeye geçmeniz en mantıklı seçenek 16Mbps internetle ömür geçmez.
aris_pp Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #16 rexty dedi: Eğer alt yapınız uygunsa farklı bir tarifeye geçmeniz en mantıklı seçenek 16Mbps internetle ömür geçmez. Genişletmek için tıkla... Yaptım yaptım 66 ya kadar destekliyor da nasıl tarife değişirim bilmiyorum ilk yılım Digitürk ile.
rexty dedi: Eğer alt yapınız uygunsa farklı bir tarifeye geçmeniz en mantıklı seçenek 16Mbps internetle ömür geçmez. Genişletmek için tıkla... Yaptım yaptım 66 ya kadar destekliyor da nasıl tarife değişirim bilmiyorum ilk yılım Digitürk ile.