16Mbps internet hızı düşüyor

Kabloyla ilgili bir sıkıntı da olabilir.
 
Allah rızası için biraz bilgi verin. İnternete kaç kişi giriyorsunuz? Başkasının kullanmadığından emin misiniz? Bir de modeme internetin düzgün geldiğinden nasıl eminsiniz? Karşınızda aşağılık bir oluşum var. Hattınızda sorun yok diye yalan da söylüyor olabilirler. Diyelim ki doğru modeme yine sıkıntılı geliyor olabilir. Bina girişinden modeme gelen kablo kusurlu da olabilir. Bunları modemdeki tablodan görebiliriz.

Elimizde yeterli bilgi yoksa çözüm sunamayız.

Ben de Konya'nın merkezinde hiç VDSL portu yok diye mecburen ADSL'e geçirtmiştim. Onda da 6 Mbps alabildim. Yani mevki önemli değil. Türk T*lekom o kadar dandik br şirket çünkü.

Örnek görsel:
 
şu an 6 kişi bağlanıyor bu tabloyu bulup atacagım hocam yalan söylüyor da olabilirler haklsınız 8 mbps iken hakkım olan hızı 4 ay sonra anca alabilmiştim.
 
Şu an 6 kişi bağlanıyor bu tabloyu bulup atacagım hocam yalan söylüyor da olabilirler haklsınız 8 Mbps iken hakkım olan hızı 4 ay sonra anca alabilmiştim.

6 kişi bağlanıyorsa normal düşük hız alman.
 
6 kişi bağlanıyorsa normal düşük hız alman.
hocam 2 kişi baglanırken de aynı mesele ben wifi ile test yapmıyorum kablolu baglantı modem uzakta da değil nette gezinnmede sorun yok download hızım 8 9 10 maks 10 u gördüm sıkıntı bu sözlesmemde hızım 16 mbps alamıyorum vaat edileni
 
Hocam buraya hat değerlerinizi paylaşın diğer konuda araya girmeyelim. Ceza alma durumu olabilir.

Arkadaşın ağzından cımbızla bile laf alamıyoruz. Yardım etmek için yalvartacak seviyeye getirdi. Hiçbir şey paylaşmıyor. TT sorun yok demiş, hat değerlerinden değildir diyor. Bir de 6 kişi ortak kullandığı internette hız testi yaparak tam hızı almayı bekliyor. Yapacak bir şey yok.
 
Başka bir konuda cevapladım hocam.
 
16 Mbps tarifem var. 8.40 download alıyordum, daha önce konu açtım. Arıza ekibi geldi, değerlerim normal. Modeme 18 Mbps geliyor ama testim 8.40. Baska modem aldım. 1 saatlık arkadaştan, temsilci bir saatte bir şeyi beceremedi. SMS falan gidiyor hat sahibine, babama. Babam da sinirli bir insan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…