AlpeReyizz Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 42 14 Ekim 2020 #21 sözleşmem bittiğinde farklı bir operatör e geçsem upload hızımı arttıramazmıyım yayın yapmak istiyorum. bu upload hiç işimi görmüyor.
sözleşmem bittiğinde farklı bir operatör e geçsem upload hızımı arttıramazmıyım yayın yapmak istiyorum. bu upload hiç işimi görmüyor.
dexteryorgan Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 193 14 Ekim 2020 #22 Ulunay dedi: Saha dolabı veya santral değişimi yapmıyorlar. Lütfen önce altyapıyı sorgulayın. Yoksa müdürlüğe dilekçe vermemiz gerekli. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok fakat kendileriyle iletişime geçtiğimde en erken 2021 yılında olur diyorlar başlarından atarcasına
Ulunay dedi: Saha dolabı veya santral değişimi yapmıyorlar. Lütfen önce altyapıyı sorgulayın. Yoksa müdürlüğe dilekçe vermemiz gerekli. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok fakat kendileriyle iletişime geçtiğimde en erken 2021 yılında olur diyorlar başlarından atarcasına
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.011 Makaleler 6 Çözümler 54 14 Ekim 2020 #23 @dexteryorgan Böyle demeleri gayet normal. Yıl sonuna doğru bütçe sıkıntısı oluyor ve 2021 için bütçe planı yapılıyor. Bu yıllardır aynı şekilde işliyor.
@dexteryorgan Böyle demeleri gayet normal. Yıl sonuna doğru bütçe sıkıntısı oluyor ve 2021 için bütçe planı yapılıyor. Bu yıllardır aynı şekilde işliyor.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.088 Çözümler 9 Yer Saratov 14 Ekim 2020 #24 Altyapı yok diyoruz sen upload arttıramazmıyım diyorsun. Operatörle, sağlayıcıyla alakası yok. Maalesef.
Altyapı yok diyoruz sen upload arttıramazmıyım diyorsun. Operatörle, sağlayıcıyla alakası yok. Maalesef.
dexteryorgan Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 193 14 Ekim 2020 #25 Ulunay dedi: @dexteryorgan Böyle demeleri gayet normal. Yıl sonuna doğru bütçe sıkıntısı oluyor ve 2021 için bütçe planı yapılıyor. Bu yıllardır aynı şekilde işliyor. Genişletmek için tıkla... anlıyorum yakın zamanda gideyim o zaman
Ulunay dedi: @dexteryorgan Böyle demeleri gayet normal. Yıl sonuna doğru bütçe sıkıntısı oluyor ve 2021 için bütçe planı yapılıyor. Bu yıllardır aynı şekilde işliyor. Genişletmek için tıkla... anlıyorum yakın zamanda gideyim o zaman
AlpeReyizz Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 42 14 Ekim 2020 #26 letmenow dedi: Altyapı yok diyoruz sen upload arttıramazmıyım diyorsun. Operatörle, sağlayıcıyla alakası yok. Maalesef. Genişletmek için tıkla... yani en fazla 1mbps upload mı alabilirim? üzdü ):
letmenow dedi: Altyapı yok diyoruz sen upload arttıramazmıyım diyorsun. Operatörle, sağlayıcıyla alakası yok. Maalesef. Genişletmek için tıkla... yani en fazla 1mbps upload mı alabilirim? üzdü ):
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.088 Çözümler 9 Yer Saratov 14 Ekim 2020 #27 AlpeReyizz dedi: yani en fazla 1mbps upload mı alabilirim? üzdü ): Genişletmek için tıkla... 1 Bile zor olabilir, 0.4 falan.
AlpeReyizz dedi: yani en fazla 1mbps upload mı alabilirim? üzdü ): Genişletmek için tıkla... 1 Bile zor olabilir, 0.4 falan.