16Mbps İnternetin Video İzlerken Donması

Melih2626

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
16 mbps’e kadar bir paketim var. Kota yok. İnternetten videoyu 480p bile izlerken donuyor. Fotoğraflarda hat değerlerimi ve aldığım hız değerlerini paylaştım. Sizce durum nasıl? daha önceden 720p'de çok rahat izleyebiliyordum.

Belki çok basit bir öneri olacak ancak modeme reset atmayı denediniz mi?

Ben 8 küsür Mbit ve aşağı yukarı aynı ping değerleri ile çok rahat 720P video izliyorum. Siz video izlediğiniz esnada arka planda başka bir işlem yapılıyor olabilir mi? Aklıma başka bir durum gelmedi.

Ya biri internetinizi kullanıyordur ya da altta başka bir program internet çekiyordur başka bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum

Belki çok basit bir öneri olacak ancak modeme reset atmayı denediniz mi?
Ben 8 küsür Mbit ve aşağı yukarı aynı ping değerleri ile çok rahat 720P video izliyorum. Siz video izlediğiniz esnada arka planda başka bir işlem yapılıyor olabilir mi? Aklıma başka bir durum gelmedi.
Ya biri internetinizi kullanıyordur ya da altta başka bir program internet çekiyordur başka bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum
Müşteri temsilcilerini aradım. İp çakışması olmuş dediler. Uzaktan bişeyler yaptılar düzeldi. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Konu kilitlenebilir.

Video siteden sana gelirken, sen bana 16mgbit e kadat gelirsin diyebiliyor gibi gözüksen de aranızdaki yönlendiricilerin trafiği buna müsait olmayabilir. Ben gigabit hızlarda izlenemeyen videolar biliyorum. Trafik çift taraflı işler senin hızın tek başına hiçbir şeyin ölçütü olamıyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…