U Umutmeister Ziyaretçi 22 Ocak 2017 #11 Elinde gerekli aletleri olan, işini özenle yapan bir elektrikçiden yardım alabilirsiniz.
halil melih Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2017 #12 Altyapıya böyle müdahale yasal değil sanırım. Ayrıca elektrikçi ne anlar internet altyapısından. Neyse ben Telekom'a başvurayım en iyisi.
Altyapıya böyle müdahale yasal değil sanırım. Ayrıca elektrikçi ne anlar internet altyapısından. Neyse ben Telekom'a başvurayım en iyisi.
U Umutmeister Ziyaretçi 23 Ocak 2017 #13 Altı üstü bir kablo bağlantısı, anlaşılamayacak bir şey yok. Sizin binanıza kadar olan bağlantıya siz karışamazsınız, devamına da Türk Telekom karışamaz.
Altı üstü bir kablo bağlantısı, anlaşılamayacak bir şey yok. Sizin binanıza kadar olan bağlantıya siz karışamazsınız, devamına da Türk Telekom karışamaz.
halil melih Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #14 O zaman işini bilen bir elektrikçi tutup apartmanın altyapısını yenileyebilirim. Tabii önce Türk Telekom'a başvurduktan sonra. Zaten ileride kendi evimi ararken ilk kriterlerim fiber altyapısı olması olacak. Şu an ailemle yaşıyorum da. Neyse teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2017
O zaman işini bilen bir elektrikçi tutup apartmanın altyapısını yenileyebilirim. Tabii önce Türk Telekom'a başvurduktan sonra. Zaten ileride kendi evimi ararken ilk kriterlerim fiber altyapısı olması olacak. Şu an ailemle yaşıyorum da. Neyse teşekkürler.