16x2 RAM sorun yaratır mı?

8 GB RAM'den 16 GB RAM'e geçince etkiliyor çünkü çoğu oyun 8 GB RAM üzeri kullanıyor. Ancak, 16 GB RAM'den 32 GB RAM'e geçmek oyunlarda dediğiniz derecede bir fark yaratmıyor. Asıl fark, 16 GB RAM'den daha fazla RAM kullanımı olan oyunlarda/programlarda olur.
Adamın dediğinden tek slot 16 GB den 2 slot 32 GB RAM'e geçeceğini sandım ona göre yorum yaptım hocam. yani tek slot ve çift slot farkını yazdım

Oynuyorum hocam ve yetiyor gayet.
Boşta 1-2 GB RAM'in kalması size yeterli geliyorsa ne diyim devam edin o zaman.

Adamın dediğinden tek slot 16 GB den 2 slot 32 GB RAM'e geçeceğini sandım ona göre yorum yaptım hocam. yani tek slot ve çift slot farkını yazdım

Boşta 1-2 GB RAM'in kalması size yeterli geliyorsa ne diyim devam edin o zaman.
Hocam BF 2042 64VS64 servera girip arkada spotify ve youtube açık takılıyorum gayet sorunsuz yetiyor ayrıca CS oynadığımdan arkada faceit gibi veya steelseries sonar gibi yazılımlar aktif olduğu halde 12-13GB kullanıyor. Daha ne olacak zaten 16GB ram'in yetmeyeceği oyun yok şuanda yani.

Hocam BF 2042 64VS64 servera girip arkada spotify ve youtube açık takılıyorum gayet sorunsuz yetiyor ayrıca CS oynadığımdan arkada faceit gibi veya steelseries sonar gibi yazılımlar aktif olduğu halde 12-13GB kullanıyor. Daha ne olacak zaten 16GB ram'in yetmeyeceği oyun yok şuanda yani.
Zaten Ram kullanan oyunlar BF veya Battle royale oyunları onun da babası BF2042 dahi 16GB ram'i göremiyorken siz 32'den bahsediyorsunuz.

Arkadaşlar konu ram mi işlemcimi tartışmasına döndü. Ben zaten ram alacağım sadece linkini paylaşmış olduğum ram sistemim için uyumlumu onu merak ediyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı