17.000 - 18.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
17.000 - 18.000 TL

Black1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle kısaca konuya gireyim bir sistem toplayayım diyorum yani çok da masraf yapmaya gerek yok maksimum 17 18 bine yolu var. Şimdi ekran kartı olarak RTX 3060 düşünüyorum işlemci olarak AMD Ryzen 5 5600X düşünüyorum anakart olarak Gigabyte B450M K 3600 düşünüyorum. Herhangi bir kasa, RAM, HDD veya SSD'ye ve PSU'ya karar vermedim ama önerebileceğiniz bir sistem yazabilir misiniz? Monitör de almam lazım 2.el olur sıfır olur fark etmez ucuza gelsin 144 Hz falan düşünüyorum. Gerisini siz ayarlarınız ben kafamdakini hemen hemen anlatmaya çalıştım. Şimdiden teşekkürler herkese.

1K daha yükselirse bütçeniz bu olabilir.

Şimdi NVIDIA 4060 açıkçası fazla bir masraf geliyor onun yerine AMD RX 6600 daha mantıklı değil mi hem grafik hem performans açısından bir nebze aynı fiyatı da daha uygun.

Rx 6600 daha uygun fiyatlı değil mi

RTX 4060 yerine AMD daha iyi olmaz mı fiyat konusunda daha uygun.

Sanırım değil RTX 4060 almak çok daha mantıklı. Benim yaptığım hatayı yapma sende sakın.

Neden hocam ne sıkıntısı var yani performansını yeterince versin FPS dropları yaşatmasın kasma donma olmasın grafikleride orta yüksekte kaldırsın yeter bunu RX 6600 ekran kartı kaldıramaz mı bir de sadece kasa almayacağım kasayla birlikte monitör de alacağım o yüzden biraz fiyatına dikkat etmeye çalışıyorum.

Kafana göre karar senin ben karışamam iyi akşamlar.

Neyi beğenmediğinizi öğrenebilir miyim? https://www.technopat.net/sosyal/uye/leon-dayi.511010/

Siz 19.000TL'ye kasa+monitörmü alacaksınız yoksa sadece kasamı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…