Hocam biraz uzak kaldım güncel teknolojilerden toxiclik amaçlı sormuyorum baştan belirtmek istedim. Güncel testlerde hemen hemen 3060Tİ bir tık daha önde gibi gözüküyor yazılımsal anlamda da önde gibi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama..RX 6750 XT havada karada tokatlar 3060 Ti'ı.
Ekran kartı olarak 3060 Ti daha iyi değil mi?
Hocam biraz uzak kaldım güncel teknolojilerden toxiclik amaçlı sormuyorum baştan belirtmek istedim. Güncel testlerde hemen hemen 3060 Ti bir tık daha önde gibi gözüküyor yazılımsal anlamda da önde gibi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama.
Hocam biraz uzak kaldım güncel teknolojilerden toxiclik amaçlı sormuyorum baştan belirtmek istedim. Güncel testlerde hemen hemen 3060 Ti bir tık daha önde gibi gözüküyor yazılımsal anlamda da önde gibi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama.
Hocam yazılımsal olarak NVIDIA önde bakın AMD'nin kaçtane ısınma problemleri var.
İzleyeceğim hocam birazdan dikkatli bir şekilde çok teşekkürler şimdiden.RX 6700 XT ile kafa kafaya 3060 Ti. RX 6750 XT daha güçlü RX 6700 XT'den. Artı olarak 4 GB VRAM avantajı var. TLOU'dan gördüğümüz gibi yavaştan 1080P'de bile 8 GB VRAM yetmemeye başlıyor. RX 6750 XT her yönden daha avatajlı.
Kaynak nedir?
RX 6700 XT ile kafa kafaya 3060 Ti. RX 6750 XT daha güçlü RX 6700 XT'den. Artı olarak 4 GB VRAM avantajı var. TLOU'dan gördüğümüz gibi yavaştan 1080P'de bile 8 GB VRAM yetmemeye başlıyor. RX 6750 XT her yönden daha avatajlı.
Kaynak nedir?
Hatalardan her şey açık değil mi?
RTX 3070 Ekran kartı sürücüsü çöküyor
Ekran kartı sürücü çöktü deyip oyundan atıyor. RTX 3070 ekran kartım var. Garantiye yolladım problem çıkmadı. 3070'e 2 kablo bağlanıyor. Servisten güç kaynağınızda problem olabilir dediler. Bende eski ekran kartım 1650 Super denedim buna 1 kablo yetiyordu kabloları teker teker denedim sadece...www.technopat.net Çözüldü: RTX 3060 12 GB ekran kartı çöküyor
Herkese iyi pazarlar dilerim. Benim sistemimde bulunan RTX 3060 12 GB ekran kartım Warzone, PUBG, Rise of Tomb Raider gibi oyunlarda VRAM çökmesi oluyor. VRAM daha 6 GB kullanmadan hata veriyor. Mesela PUBG de out of Memory hatası, Warzone'da görüntü takılıp kalıyor ve atıyor, Rise of tomb...www.technopat.net RTX 3050 sistemde her oyun çöküyor
Windows 10 Pro kullanıyorum bilgisayarımın özellikleri şunlardır: RTX 3050 8 GB. Ryzen 5 5500. 480 GB SSD. 16 GB(2x8) 3600 MHz RAM. GTA 5, Zula, Minecraft, hatta Roblox bile oynarken 10-15 dk sonra oyun durduk yere çöküyor hiç kasma falan yokken. Nedenini bilen yardımcı olabilir mi? Tüm...www.technopat.net
Bunlar yüzünden NVIDIA alınmaz diyor musun?
Rehber: WattMan hatası
Selamlar. Forumda sık sık Wattman konularıyla karşılaşıyorum. Ben de her konuya aynı cevapları vermek yerine detaylı bir rehber hazırlamak daha doğru olur diye düşündüm. Umarım işinize yarar. Not: Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü, ayrıca rehberde bulduğunuz eksik veya yanlış kısımları...www.technopat.net
Asus tabanlı ve kasanın şık olması çok cezbetti beni, anakartı "ASUS PRIME B550M-A 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart" "Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB 120mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (MLW-D12M-A18PC-R2)" bu soğutucu ile de almayı düşünüyorum.Bu daha iyidir. Ya da yukarideki RX6750 olan sistem.GAMING-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yukarıda attığım rehberi okudun mu?
Cidden çok kararsız kaldım.
ASUS tabanlı ve kasanın şık olması çok cezbetti beni, anakartı "ASUS Prime B550M-A 4600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX anakart" "Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB 120mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (MLW-D12M-A18PC-R2)" bu soğutucu ile de almayı düşünüyorum.
NVIDIA yazılımsal olarak muazzam ama maalesef ülkemizin şartları da malum olarakdan 3 kuruşun bile hesabını yapıyoruz; F/P olarak baktığımda gerek anakart, gerek kullanılan sistem parçaları olsun bu daha iyi gibime geldi.
Yorumu, tavsiyesi olan var mı?