17.000 TL laptop önerisi

Bütçe
17.000

Bunu gördüm fakat dediğim gibi bütçeyi aşıyor 200-300 TL bile önemli maalesef. Öneri için teşekkürler.

Hocam bence bütçeyi hafif aşıp Lenovo almanız daha iyi.

Hocam Lenovo 16500 TL iken düşünüyordum fakat fiyatı 18k oldu birden. Aynı cihaz 18000 TL olan modeli var 1TB HDD 256 GB SSD o aşıyor beni. Eğer Acer pişman edecek gibiyse mecbur almayıp bekleyeceğim.

Bunu gördüm fakat dediğim gibi bütçeyi aşıyor 200-300 TL bile önemli maalesef. Öneri için teşekkürler.

Hocam Lenovo 16500 TL iken düşünüyordum fakat fiyatı 18k oldu birden. Aynı cihaz 18000 TL olan modeli var 1TB HDD 256 GB SSD o aşıyor beni. Eğer Acer pişman edecek gibiyse mecbur almayıp bekleyeceğim.

Bana oldum olası Acer hiç güven vermiyor kullanmadım belki iyidir net bir şey söyleyemeyeceğim :) Ama 6 yıldır Lenovo kullanıyorum yeri geldi CS oynadık yeri geldi çay döktük bana mısın demiyor vallaha.

Bana oldum olası Acer hiç güven vermiyor kullanmadım belki iyidir net bir şey söyleyemeyeceğim :) ama 6 yıldır Lenovo kullanıyorum yeri geldi CS oynadık yeri geldi çay döktük bana mısın demiyor vallaha.

Acer servisi çok kötü diyorlar bir de tam ters zamana denk geldim indirim zamanı olsa çeşit bol olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı