Talamataka
Zeptopat
Daha fazla
Her şeyi 10/10 olsun diye bir şartım yok bu sistem çok eksik mi kalır onu soruyorum. Siz ''daha kaliteli sistemler toplarız'' demişsiniz. Sizin için sistem çok eksik mi ki başka başka sistemler önerdiniz?Haklısınız ancak hazır sistemde 32 yapmak için 1500 TL fazla istiyor
Benim topladığımda 4 RAM slotu var isterse ileride yükseltebilir 32'ye.
Her şeyi 10/10 olsun diye bir şartım yok bu sistem çok eksik mi kalır onu soruyorum. Siz "daha kaliteli sistemler toplarız" demişsiniz. Sizin için sistem çok eksik mi ki başka başka sistemler önerdiniz?
Bu sistem beni pişman eder mi? Bana sıkıntı çıkarır mı?
Daha pahalıya daha düşük seviye bir sistem. İlk attığınız daha iyi bundan.Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bu sistem nasıl peki? Malzemeleri daha kaliteli ve içime sindi. Eksik yönü var mı sizce? (Parasına takılıp değmez demeyin sadece sisteme güzel veya değil deyin. Değilse de nedeninizi belirtin.)
ilk attığımın stoğu bitti ama bunun kasa ve psu su daha kaliteli. Diğer parçalar aynı zaten. Ben zaten en ağır oyunları ultra 2k da açıp RTX ile oynayan biri değilim. Çok yük istemeyen oyunları oynuyorum genelde. 3060 yeter bana. Nasıldır yani sistemDaha pahalıya daha düşük seviye bir sistem. İlk attığınız daha iyi bundan.
Galax RTX3060 Ti PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD4CPC) | Teknobiyotik
New Page 1www.teknobiyotik.com AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 980 Pro'ya gerek yok gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor.Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunlar böyle 18620 TL tutuyor bütçeniz yetiyorsa böyle alabilirsiniz yetmiyorsa anakartı B450 yapabilirsiniz Gigabyte B450M-H AMD AM4 DDR4 Micro-ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GDDR6X bellekli olan 3060 Ti var yani performansınız fazla olur.
5000 serisi işlemciler 3600 MHz ile daha uyumlu ve performanslı çalışıyor burada 3600MHz var.
ben özellikle yazıyorum yukarıya diyorum ki sistemi de eleştirin. Şu sistemi eleştirin diye 2 kez dikkat çektim yukarıda. Fiyatına takılmayın diye o kadar vurguluyorum yine bu fyata alınmaz bu sistemi toplayın diyorsunuz. Arkadaş sistem bana güzel performans verecek mi benim sorum o ya. Ben yükü ağır oyunlar oynayan her şeyi ultraya çekme meraklısı biri değilim. Bundan önce ofis laptopunda oyun oynamaya çalışıyordum. Dediğim gibi Allah aşkına şu sistemi eleştirin rica ediyorum.Hocam arkadaşın topladığı bu sistem varken alınmaz en azından parasının hakkını versin.
Ben özellikle yazıyorum yukarıya diyorum ki sistemi de eleştirin. Şu sistemi eleştirin diye 2 kez dikkat çektim yukarıda. Fiyatına takılmayın diye o kadar vurguluyorum yine bu fyata alınmaz bu sistemi toplayın diyorsunuz. Arkadaş sistem bana güzel performans verecek mi benim sorum o ya. Ben yükü ağır oyunlar oynayan her şeyi ultraya çekme meraklısı biri değilim. Bundan önce ofis laptopunda oyun oynamaya çalışıyordum. Dediğim gibi Allah aşkına şu sistemi eleştirin rica ediyorum.
Ben özellikle yazıyorum yukarıya diyorum ki sistemi de eleştirin. Şu sistemi eleştirin diye 2 kez dikkat çektim yukarıda. Fiyatına takılmayın diye o kadar vurguluyorum yine bu fyata alınmaz bu sistemi toplayın diyorsunuz. Arkadaş sistem bana güzel performans verecek mi benim sorum o ya. Ben yükü ağır oyunlar oynayan her şeyi ultraya çekme meraklısı biri değilim. Bundan önce ofis laptopunda oyun oynamaya çalışıyordum. Dediğim gibi Allah aşkına şu sistemi eleştirin rica ediyorum.