Hocam sistemin beğenmediğim yanı fiyatını hak etmiyor olması aynı özellikte ya da daha yüksek özellikli PC'ler var eğer alırsanız üzeceğini düşünmüyorum sizi rahat rahat yıllarca götürür.
Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Prometheus Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhabalar, bu konuda Samsung 980 SSD'nin teknik özelliklerinden ve neden alınmaması gerektiğinden söz edeceğim. Öncelikle direkt özelliklerine girelim; Ürün görseli Kontrolcü Samsung'un Pablo adlı yeni kontrolcüsünü kullanıyor. NAND 128 katmanlı yine Samsung marka TLC NAND bellekler...
Soğutucu AMD Wraith Stealth. İşlemci de AMD olduğu için ısınır diye korkuyorum kaç dereceyi görür oyunlarda 5600? Isınıp ta oyunu kastırırsa çünkü hazır sistemlerde iade yok. Donmalar olursa sıkıntı olacak benim için.
Merhabalar, bu konuda Samsung 980 SSD'nin teknik özelliklerinden ve neden alınmaması gerektiğinden söz edeceğim. Öncelikle direkt özelliklerine girelim; Ürün görseli Kontrolcü Samsung'un Pablo adlı yeni kontrolcüsünü kullanıyor. NAND 128 katmanlı yine Samsung marka TLC NAND bellekler...
Soğutucu AMD Wraith Stealth. İşlemci de AMD olduğu için ısınır diye korkuyorum kaç dereceyi görür oyunlarda 5600? Isınıp ta oyunu kastırırsa çünkü hazır sistemlerde iade yok. Donmalar olursa sıkıntı olacak benim için.
Orada başka bir seçenek olmadığından ötürü Samsung seçiyorum mld tanınmayan bir marka.
teşekkürler. Technopatta açılan birkaç konu var MLD ile ilgili ve kişiler vaad ettiği hızları sağlamadığı, ve firmanın tanınmayıp güvenceli olmadığını öne sürüyorlar. Oradan Samsung yerine MLD seçmem daha mı mantıklıdır?
Teşekkürler. Technopat'ta açılan birkaç konu var mld ile ilgili ve kişiler vadettiği hızları sağlamadığı, ve firmanın tanınmayıp güvenceli olmadığını öne sürüyorlar. Oradan Samsung yerine mld seçmem daha mı mantıklıdır?