17.000 TL sistem önerisi

Bütçe
17000

Kaan Candan

Femtopat
Daha fazla  
-Ryzen 5 5600.
-Gigabyte RX 6600.
-Gigabyte A520M-K-v2 AMD mikro ATX.
-Kingston Fury Beast 16 GB (2×8) DDR4 3200MHz RAM.
-Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD.
-XPG 650W 80+ Bronze güç kaynağı.
Sistemi dizdim ve inşallah bunu toplamak istiyorum. Kademe kademe de yükseltmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda kasar mı hu sistem hocam simülatör oyunları oynuyorum ETS2 Oynuyorum Vali fln oynuyorum beni bilgilendirirsen sevinirim.

Oyunlarda kasar mı hu sistem hocam Simulator oyunları oynuyorum ETS 2 oynuyorum vali falan oynuyorum beni bilgilendirirsen sevinirim.

ETS 2'de kasma yapmaz. Galiba Valorant yazacağına vali yazdın. Valoranttata kasma yapmaz. Hatta yeni nesil çoğu AAA oyunları da orta-yüksek grafiklerde gayet akıcı şekilde oynatır.

ETS 2'de kasma yapmaz. Galiba Valorant yazacağına vali yazdın. Valoranttata kasma yapmaz. Hatta yeni nesil çoğu AAA oyunları da orta-yüksek grafiklerde gayet akıcı şekilde oynatır.
Hocam Elraen'in oynadığı simülatör oyunlarında kasma donma olmasın bana yeter.Valo yazmıştım çevirdi hocam.

Hocam Elraen'in oynadığı Simulator oyunlarında kasma donma olmasın bana yeter. Valorant yazmıştım çevirdi hocam.

Kusura bakma elraeni takip etmiyorum biraz daha açabilir misin hangi oyunları oynuyor adam? Ona göre net bir cevap verebileyim.

Kusura bakma elraeni takip etmiyorum biraz daha açabilir misin hangi oyunları oynuyor adam? Ona göre net bir cevap verebileyim.
Factory Simülatör,Streamer Life,SüperMarket Simülatör,Trader Life Simülatör,Electrian Simülatör gibi oyunlar oynuyor hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…