Eğer NVIDIA gibi bir stabilite yakaladıysa bu Serii'de tabii ki tercih edilir. Ama ben yine de güvenemeyip bende 3060 tercih ettim. 1-2 sene sonra tekrar bakarız artık
Hocam saf performans ve fiyatları arasında çok fark var o yüzden AMD öneriliyor yoksa insan tabii ki de sürücü olarak daha iyi olan NVIDIA'yı tercih eder.
Eğer NVIDIA gibi bir stabilite yakaladıysa bu Serii'de tabii ki tercih edilir. Ama ben yine de güvenemeyip bende 3060 tercih ettim. 1-2 sene sonra tekrar bakarız artık
Sende benim gibisin içim rahat olsun istiyorum bir de GTX 970 kullandım 6 sene boyunca yani canavar bir karttı gerçekten artık değiştirme vaktim gelmişti sistemi
Hocam saf performans ve fiyatları arasında çok fark var o yüzden AMD öneriliyor yoksa insan tabii ki de sürücü olarak daha iyi olan NVIDIA'yı tercih eder.
Önceden tek çekirdek olarak Intel bayağı iyiydi AMD çoklu çekirdeklerde öndeydi şu an o aralığıda kapattı AMD ve 7000 serisi işlemciler geliyor AMD tarafında onlarda çok güçlü olacağı kesin umarım Intel'de geri kalmaz düzgün ucuz işlemciler çıkarır sonuçta rekabet kullanıcılara yarıyor.