cj carl jhonson Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Merhaba, bir sistem almak istiyorum. Genelde CS2 oynuyorum, bunun için mouse ve kulaklık hariç her şey dahil bir sistem yapabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
Merhaba, bir sistem almak istiyorum. Genelde CS2 oynuyorum, bunun için mouse ve kulaklık hariç her şey dahil bir sistem yapabilir misiniz?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.169 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 cj carl jhonson dedi: Merhaba, bir sistem almak istiyorum. Genelde CS2 oynuyorum, bunun için mouse ve kulaklık hariç her şey dahil bir sistem yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi?
cj carl jhonson dedi: Merhaba, bir sistem almak istiyorum. Genelde CS2 oynuyorum, bunun için mouse ve kulaklık hariç her şey dahil bir sistem yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Monitör dahil mi?
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.059 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 Jesus Wicked dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Mouse ve kulaklık hariç yazmış, muhtemelen monitör de istiyor.
Jesus Wicked dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Mouse ve kulaklık hariç yazmış, muhtemelen monitör de istiyor.
cj carl jhonson Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 Jesus Wicked dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim.
Jesus Wicked dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim.