17.000 TL'ye RTX 4070 alınır mı?

5060 Ti, saf performans olarak 4070'in gerisinde. 1080p de ise AAA oyunlar 7GB sınırını zorluyor bile artık. 8 GB yeterli degil.
Sıfır kart alıyorsun, en yeni seri alıyorsun, en güncel teknolojileri alıyorsun. 17K pahalı. Bunlara odaklanın.

Sıfır kart alıyorsun, en yeni seri alıyorsun, en güncel teknolojileri alıyorsun. 17K pahalı. Bunlara odaklanın.

Sahsen saf kas gucunu biraz daha guncel teknolojiye tercih ederim. 5060Ti yerine 7800XT onermemiz bu yuzden. Yada 2. elden cok daha iyi kartları. RT performansi herkesin umurunda degil. 9060 serisini beklemek cok daha mantikli guncel kart isteniyorsa.

Ben MFG'yi kas gücüne tercih etmeye başladım. Çünkü çok optimize çalışıyor, 5060 Ti MFG ile ezici bir üstünlük kuruyor bütün kartlara. Benim düşüncelerim bu yönde.

Ben MFG'yi kas gücüne tercih etmeye başladım. Çünkü çok optimize çalışıyor, 5060 Ti MFG ile ezici bir üstünlük kuruyor bütün kartlara. Benim düşüncelerim bu yönde.

Dediğiniz şekilde olursa 16 GB versiyonu tercih edilmeli 16 GB'nin 4K da bile gideri var diğerinde 1080P'ye mahkumsunuz gibi cidden olmamış kart. ben kas gücünü seçerdim orası ayrı onun tadıda ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…