17.000 TL'ye RTX 4070 alınır mı?

Dediğiniz şekilde olursa 16 GB versiyonu tercih edilmeli 16 GB'nin 4K da bile gideri var diğerinde 1080P'ye mahkumsunuz gibi cidden olmamış kart.

Kas gucu olarak 2K ya bile ucu ucuna yeten karti 4K da kullanmak cok saçma olur. DLSS ile oynatir ancak ama mantiksiz.

Dediğiniz şekilde olursa 16 GB versiyonu tercih edilmeli 16 GB'nin 4K da bile gideri var diğerinde 1080P'ye mahkumsunuz gibi cidden olmamış kart.
Orası öyle bir tık. Benim konuda bahsettiğim şey hem güncel olması hem de sıfır olması. 17K'yı yüksek buluyorum, sıfırı zaten şişirme o fiyatlara 5070 var. İkinci elde 6800XT falan bakması daha mantıklı aslında.

Kas gucu olarak 2K ya bile ucu ucuna yeten karti 4K da kullanmak cok saçma olur. DLSS ile oynatir ancak ama mantiksiz.

Attığım videodaki testlere göre konuştum hocam orada da zaten DLSS ve MFG açıktı. Harbicili 4K oyun isteyen biri tercih etmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…