17.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
17000

Ruivas

Decapat
Daha fazla  
Vatandan toplama bilgisayar almayı düşünüyorum. Aklımdakiler şöyle;
İşlemci: Ryzen 5 5500,
Anakart: Gigabyte A520M,
Ekran kartı: Zotac GeForce RTX 3060,
RAM: G.Skill 16 GB RAM (2.8),
SSD: Crucial 500GB.

Bütçem 17.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandan toplama bilgisayar almayı düşünüyorum. Aklımdakiler şöyle;
İşlemci: Ryzen 5 5500,
Anakart: Gigabyte A520M,
Ekran kartı: Zotac GeForce RTX 3060,
RAM: G.Skill 16 GB RAM (2.8),
SSD: Crucial 500GB.

Bütçem 17.000 TL.

Hocam PSU nedir? Bana kalırsa sistemdeki en önemli parça. Kalitesiz bir PSU tercih ettiğiniz anda bütün sistem yanabiliyor haberiniz olsun. Bana kalırsa bütçeye biraz daha ekleyip ya da ekran kartından az bir şey kısıp kaliteli bir PSU alın.

Hocam PSU nedir? Bana kalırsa sistemdeki en önemli parça. Kalitesiz bir PSU tercih ettiğiniz anda bütün sistem yanabiliyor haberiniz olsun. Bana kalırsa bütçeye biraz daha ekleyip ya da ekran kartından az bir şey kısıp kaliteli bir PSU alın.
vatanda ki toplama pc nin özellikleri bu 18-19 a kadar çıkabilirim ama bilgim yok o yüzden toplama tercih etmeyi düşünüyorum

Vatan da ki toplama PC'nin özellikleri bu 18-19'a kadar çıkabilirim ama bilgim yok o yüzden toplama tercih etmeyi düşünüyorum.

Bana kalırsa hazır sistem almayın. Kendiniz Vatana gidip oradan teker teker seçin. Oradakiler zaten yardımcı oluyorlar. Montajına kadar orada yapıyorlar. Hemde aklınıza takılanları sormuş olursunuz.

17000 TL'ye RTX 3060 sistem yok. Olsa da alınmaz. Bütçeyi biraz artırıp bunu alın derim.

vatan da var ama

Bana kalırsa hazır sistem almayın. Kendiniz Vatana gidip oradan teker teker seçin. Oradakiler zaten yardımcı oluyorlar. Montajına kadar orada yapıyorlar. Hemde aklınıza takılanları sormuş olursunuz.
oturduğum yerde yok malesef o yüzden internetten alacağım bilgim yok o yüzden hazır bakıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı