17.000 TL'ye telefon önerisi

Treomuyy

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bir telefon almak istiyorum. Yaklaşık bütçem 15K civarı ama 17K'ya kadar çıkabilirim. Mobil oyunlarla fazla ilgilenmiyorum, daha çok fotoğraf kullanımlı, kamerası iyi olan bir telefon önerisi yapabilir misiniz?

Arkadaşlar, bir telefon almak istiyorum. Yaklaşık bütçem 15K civarı ama 17K'ya kadar çıkabilirim. Mobil oyunlarla fazla ilgilenmiyorum, daha çok fotoğraf kullanımlı, kamerası iyi olan bir telefon önerisi yapabilir misiniz?

A56 İndirime girmesini bekleyebilirsiniz. Veya bütçeyi 1K daha yükseltip A56 alabilirsiniz. Daha çıkamazsanız A36 tercih edebilirsiniz.

1k daha eklersen sürekli söylemekten dilimin tüyünün bittiği Honor 400'ü öneririm bizzat kendim seriyi direkt deneyimledim Düz model Honor 400'ün kamerası yakınlaştırmalarda kötü gibi dursada fotoğraf çekildikten sonra 30x yakınlaştırmaya rağmen çok iyi normal 1x kamerası geniş açısı da gayet iyi olduğunu söylebilirim 6000mah bataryası ile normal kullanımda 3 günü çıkarıyor piyasadaki en büyük bataryalı telefonlardan bir tanesi ayrıca Amoled ekranı sayesinde always on display gibi özellikler var 120hz ekran ile mükemmel kalitede olduğunu söyleyebilirim oyun performansı uygulama geçişleri çok hızlı ve iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı