17.000TL 3060 Ti sistem önerisi

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
RX 6700 kullanıcısıydım yaşadığım birçok sorundan dolayı NVIDIA tarafına geçmeye karar verdim. 3060 Ti hazır sistem olarak 2 tane bulabildim sizce hangisi alınır veya 1 hafta içinde başka indirim gelir mi beklemeli miyim?

haqqusun anakartı ramı değiştir bir de kasayı (mesh yaparsan iyi olur)gayet güzel şuan seçim var seçimden sonra piyasa naslı olur belli olmaz indirim geleceğini düşünmüyorum.

HAQQUS anakart B550M yapılarak alınır ayrıca RAM'de değiştirebilirsiniz.

B550M DS3H, SE-214-XT, 3600 MHz RAM seçilip haqqus-gen XII alınabilir. Bütçeyi bir tık geçiyor. Haqqus'ta SSD ve kasanın hava akışı konusunda fikrim yok.

8 GB ekran kartı pek mantıklı değil 3060 ya da 6700XT al.

8 GB ekran kartı pek mantıklı değil 3060 ya da 6700XT al.

İleride değiştiririm hocam şu an için 8 GB cok sorun yaratmıyor. AMD ekran kartı pek tercih etmek istemiyorum çünkü 3 aydır RX 6700 kullanıyorum kendi şanssızlığımdan ötürü muhtemelen çok sorun yaşadım. Bir süre NVIDIA deneyeyim.

B550M DS3H, SE-214-XT, 3600 MHz RAM seçilip haqqus-gen XII alınabilir. Bütçeyi bir tık geçiyor. Haqqus'ta SSD ve kasanın hava akışı konusunda fikrim yok.

Haqqusun anakartı RAM'ı değiştir bir de kasayı (mesh yaparsan iyi olur)gayet güzel şu an seçim var seçimden sonra piyasa naslı olur belli olmaz indirim geleceğini düşünmüyorum.

Haqqus anakart B550M yapılarak alınır ayrıca RAM'de değiştirebilirsiniz.

Anakart, kasa, RAM değişip bir de fan eklediğim zaman 17.840TL oluyor fiyat uygun aslında daha uyguna başka kasa alamıyorum sanırım başka sitelerde 20 binden aşağıya bulamamıştım.

NVIDIA olarak alınabilir bu sistem. AMD tarafında daha iyisi bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…