17.000TL ofis bilgisayarı önerisi

Bütçe
17000

EFSANEBRAD

Megapat
Yer
KSK İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Memur
Ofiste kullanmak için 17k bütçe ile bilgisayar bakıyorum. Oyun arada boşluk olursa basit platform oyunları oynarım, limbo tarzı. Dolayısıyla harici ekran kartına gerek yok. Mutlaka şunu kaçırma dediğiniz model olursa bütçeyi esnetebilirim.

Laptop mu desktop mu?

Lenevo V15 G3 önerebilirim. Valorantta bile düşük ayarlar 1080p 120 150 fps alıyor

Laptop hocam. Evde masaüstü sistemim var, bunu iş için istiyorum.

Acer markaya alerjim var üstadım. Geçmişte kendisine karşı olumsuz referansım var

Kendim kullanıyorum bütçeyi biraz arttırırsanız sanırım bu paraya alınabilecek en iyi laptop kendisi IPS panel 350 nit 16 GB DDR5 RAM M.2 SSD.

Bütçe sorun değil arttırabilirim de, RAM tümleşik geliyor o kısım can sıkıcı biraz. Gerçi ofis için 16 GB şimdilik ideal gibi. Bu fiyata daha iyi öneri gelmezse olur gibi.

Bütçe sorun değil arttırabilirim de, RAM tümleşik geliyor o kısım can sıkıcı biraz. Gerçi ofis için 16 GB şimdilik ideal gibi. Bu fiyata daha iyi öneri gelmezse olur gibi.

https://www.hepsiburada.com/acer-travelmate-p4-14-tmp414-53-59d4-intel-core-i5-1335u-8gb-ram-512gb-ssd-linux-14-fhd-nx-vztey-002-p-HBCV00007HY7U6?magaza=Express79 AVM& umarım almamışsınızdır çünkü 17bin TL'ye en iyi bu, tek sıkıntısı u işlemciye sahip olması ama fena değil oyun açısından da 8 GB ek RAM eklerseniz Iris Xe IGPU'su açılır ve onunlada oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz ekran IPS ve %100 sRGB oranına sahip yani ekran çok iyi diyebilirim onun dışında laptopta sanırsam metal kasa var ama 14 inch ister misiniz bilemiyorum karar size kalmış.

Henüz almadım. Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi Acer firmasına karşı negatifim. İlla ki 17k olacak diye diretmiyorum üstadım, biraz daha esnek olabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…